Mi Kedd délután voltunk a reptéren, Jobbra a kiserdő felé, de senki nem volt! Mikor érdemes menni?
De ha gondoljátok helyel is rendelkezem Budapesten dohàny utcàban.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 08. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia tervezem H megyek ti mentek?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 08. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüreden ma pár?
Eszak pest este autos sex aki szimpi annak mondom a helyet ha van lakas meg jobb par vagyunk
Most van valaki a reptéren?
Sziasztok,Pápa és környékén keresek párt vagy lányt kölcsönös örömszerzésre hetero alapon
99%-ban csak buzik vannak. Azt az 1%-ot is hamarosan elüldözi az a sok gusztustalan ratyi. Szóval, ha van egy új, buzimentes búvóhelye valakinek, az semmiképp ne árulja el, hogy merre található!
Ki szopna le ebbe kis borus időben? Bp, 17, vagy 10 ker! Írj ha kell a vitamin!
Szia
Megtudtad hol a másik hely,?bocs csak nálad láttam a kérdést (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 08. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 08:59
Megtudtad hol a másik hely,?bocs csak nálad láttam a kérdést (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 08. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ha esetleg megosztanátok,hogy hol az a másik hely,akkor minket is érdekelne.

Ápolt kanos partnerem kényesztetném, szabadban/kocsiban.
Hello! Ma kinek lenne kedve találkozni velem Kecskeméten?
Szopnák
Ma napközben
Pécs, Kaposvár és környéke valaki valakik
Többen is lehettek
Ma napközben
Pécs, Kaposvár és környéke valaki valakik
Többen is lehettek
Sziasztok. Ha esetleg megosztanátok,hogy hol az a másik hely,akkor minket is érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 21:32

Törölt felhasználó (4394842)

csak többen írták, hogy a reptér már nem igazán jó. gondoltuk hátha mást is érdekel. de ne haragudj, ha nem tartozik ide.
ziasztok, aktiv jó farkú pasikkal ismerkednék...
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat
Igazuk van! A reptér ratyi lett!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 19:57
Törölt felhasználó (4700328)

Ez nektek jó,ha igaz,de miért tartozik ide??
Szopni szeretőt keresek ma estére
Igen
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 07. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
csak többen írták, hogy a reptér már nem igazán jó. gondoltuk hátha mást is érdekel. de ne haragudj, ha nem tartozik ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 19:57
Törölt felhasználó (4700328)

Ez nektek jó,ha igaz,de miért tartozik ide??