Sziasztok!Ma és holnap esti találkozóhoz,olyan párt keresek autós kalandhoz,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják egy méretes szerszámmal,tele élvezik a száját.Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Spontan jött hogy kimegyuk de tervezzük a heten ujra úgy hogy szívesen látjuk csatlakozni vágyó parok jelentkezeset.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 09:30
Törölt felhasználó (4680597)

Igen ez biztosan így van, de szerintünk ők is úgy voltak mint mi. (Nem tudtak minden percben a neten lógni). Mi kint voltunk és jól is éreztük magunkat.
Reptéren valaki?
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában???
Pécs és környékén valaki(k)????
Sziasztok,
Délutáni fèl4-es indulással útitársat keresek Nyíregyháza- Budapest útvonalon, kalandra vágyó pár, hölgy személyében.
Délutáni fèl4-es indulással útitársat keresek Nyíregyháza- Budapest útvonalon, kalandra vágyó pár, hölgy személyében.
Ma d'un 2-3 körül tervezem hogy felmegyek a Szépvölgyi parkoloba . Ha jönne fel hölgy v pár akkor erotikazhatnank.
Kértem a reptérre.
Sziasztok! Valaki ma 14utan a Nyéki nudinal lesz kint?
Tatabánya környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Most indulok, 1 óra kb. és ott leszek.
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 04. 11. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Komárom Esztergom?
Reptéren valaki ?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Igen ez biztosan így van, de szerintünk ők is úgy voltak mint mi. (Nem tudtak minden percben a neten lógni). Mi kint voltunk és jól is éreztük magunkat.
(Ez egy válasz albes üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 22:41

De azt nem értem hogy ilyenkor miért nem irtok egymásnak és meg beszéltek egy találkozót és akkor majd eldől minden a személyes kontakt az a lég fontosabb szerintem az nem kötelez semmire de legalább ad esélyt a tovább ra
Pest megye ?asszonyok lányok párok ?privi
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok. Ma délutánra sötétitett autóval rendelkezőt keresünk