Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel játszótársat keres 2 ker Tárkony lévő búvóhelyre kizárólag sportos partnerek érdekelnek hetero alapon szép estét üdv P
Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Reptéren ?

Itt vagyok a reptéren ! Csak bámészkodók vannak ? Cumizni senki sem akar ?
Sziasztok
Vasárnap kora este kineznunk a repterhez mivel finom meleg időt jósoltak.Ha lenne másik pár aki csatlakozna hozzánk szívesen vennénk egymás melleti sexre orális párcsere.Ha a repter tul zsúfolt lenne másik hely is lenne.Erd privibe
Vasárnap kora este kineznunk a repterhez mivel finom meleg időt jósoltak.Ha lenne másik pár aki csatlakozna hozzánk szívesen vennénk egymás melleti sexre orális párcsere.Ha a repter tul zsúfolt lenne másik hely is lenne.Erd privibe
Sziasztok!
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Este 20-óra körül megyek ki a reptérhez ! Valaki lecumizhatná a farkamat ! Fiatalok előnyben....
Sziasztok megy ma ki pár vagy lány a reptérhez?

Sötétedéskor,hölgy,vagy pár meglátogatná a Szépvölgyi parkolót?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Cegléden szopnék autoban szabadban!
Kecskemét környéke? Autóskaland?
A, szepvolgyire érett hölgy jönne fel most? 2 pasi is van aki kenyeztetne. Sotetitett auto van. Az első parkoló az szinte üres. Van több jó eldugott hely is. Kb 4 ig jó
Velencei-tó környékén párok szabadtéri kalandozásra? Esetleg a tó körül tekerő párok? Rengeteg jó hely van. Ne a klasszikus tókörre gobdoljatok
Cegléden 18 óra után szopnék autoban szabadban!
dél pesten ma valaki? szopnék

Ma délután Budapest-Komárom útvonalon valaki egy közös masztira, kukkolásra a szabadban?
Ma este 9-10 óra környékén szopnék aktív partnert! Szombathely-Győr útvonal mentén!
Szepvolgyire most jön fel kedves hölgy v pár izgalmak ra ? Kukkolnam is.
Kecskemét - Szolnok útvonalon autóskaland?