Sziasztok
Pár vagy hölgy ma este Szeged Budapest között ?!
Pár vagy hölgy ma este Szeged Budapest között ?!
Sziasztok van kint a reptéren valaki?
Pár hete összefutottam a reptérnél egy párral, akikkel jót beszélgettünk, de nem történt semmi, mert egyre nagyobb tömeg lett, és zavarban volt a csinos Hölgyen kívül mindenki. Email címem megadtam, hogy majd felvesszük a kapcsolatot, de azóta hiába várom a levelet. Ha magadra ismersz írj légyszi. Ha nem gondoltad komolyan a kapcsolat felvételt az se gond, megértem, csak dobj egy üzit, hogy nevárjam feleslegesen a levelet. Azért reménykedem, hogy csak simán elírtad az email címem

Sziasztok! Magára nagyon igényes 46 éves Hetero pasi párt vagy Hölgyet keres, kizárólag a hölgy örömére!
Ma kinéznék a reptérre, de azon kívül hogy reptéri kifutó vége, pontosabban hol érdemes megállni, ha mondjuk nem repulőket néznék, hanem farkakat?
Szepvolgyi parkolóban most valaki?
Sziasztok!
Kb. 1 óra múlva kinéznék a reptérhez! Lesz kint valaki?
Kb. 1 óra múlva kinéznék a reptérhez! Lesz kint valaki?
Sziasztok….
Reptérre jönne most ki valaki? Hölgy,pár?
Kiserdőnél 20/6ossal, szívesen be segítek
Írj privát
Reptérre jönne most ki valaki? Hölgy,pár?

Kiserdőnél 20/6ossal, szívesen be segítek

Írj privát

szopnék ma bp-n

Szépvölgyi most valaki?
Basszus, nem féltek, hogy elkaptok valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 09:24
Törölt felhasználó (4656111)

Csütörtök v péntek estére keresünk átlagnál kicsit vagy jóval nagyobb méretű pasikat vékony lány telespriccelésére.
Lehet roma pasi is, de alkoholista és drogos nem. Csak hetero!
Sziasztok! Írtam privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 09:24

Törölt felhasználó (4656111)

Csütörtök v péntek estére keresünk átlagnál kicsit vagy jóval nagyobb méretű pasikat vékony lány telespriccelésére.
Reptérnél van most valaki?
Sziasztok, 31 éves, hetero kapcsolatban elő srác vagyok. Keresek egy szimpi budapesti srácot, aki megengedné, hogy kipróbaljam rajta a szopást. Autós kaland, vagy nálad. Ma napközben ráérek.
Ma 20:00 X.ker Family Center parkolóban hölgy vagy pár, akinek a kocsijában lehet huncutkodni vagy kukkolni?
Írjatok privátban!
Írjatok privátban!
Párt keresek ma Egerben autós kaladra délután 15-17 óra között.
Autós kalandozókat keresek Hajdúból. Üdv normális pasi
Sziasztok! Valaki megszopatna az autómban viszonozni nem kell semmit akár hetero!! Vas Szhely Ausztria
Meglesnék kocsiban vagy szabadban egy farokverést koradélután Albertirsa-Tápiószentmárton környékén