Mi már csináljuk, de ezerrel üldözik egymást. Csak porolni járnak a reptérhez.
Sziasztok, erdeklodo 40es ffikent nezelodom a kifuto vegen..
Szep estet
Szep estet

Bocs Brunó, nem akartalak megzavarni Benneteket, csak szerettem volna tudatni Veletek, hogy ég a lámpátok…
Bocs Brunó, nem akartalak megzavarni Benneteket, csak szerettem volna tudatni, hogy ég a lámpátok…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 16:09
Törölt felhasználó (3971332)

ezeket mindig viccesnek találom, ha igen akkor szerinted azért mentek ki hogy forumon lógjanak ?

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 15:55
Törölt felhasználó (1334882)

A reptérnél a pár innen van?
ezeket mindig viccesnek találom, ha igen akkor szerinted azért mentek ki hogy forumon lógjanak ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 15:55

Törölt felhasználó (1334882)

Szepvolgyi parkolóban most valaki?
Sziasztok!
Reptérnél fekete Audis pár innen?
Reptérnél fekete Audis pár innen?
Népligetnél van most valaki? Közös farok verés szopás autóban
Péntek este ki nézzünk a feleségemmel a szépvölgyi útra nagy méretü ppasikat keresünk !!!
Ma este autóban cumiznék. Viszonzás nélkül, akár kiváncsi heterót is. Diszkréció fontos, írj privátban! Tata, Komárom és környéke, de ha messzebbről eljössz az se baj

Ma délután Gyöngyös-Budapest között keresek partnereket közös masztira.
Írj privit!
Írj privit!
Kifutónál szopnék.
Zöld suzukis pár innen van esetleg a reptèren ??
Ma 4 körül esetleg valaki a Szépvölgyin? Párt is szívesen néznék be is szállok, vagy valaki masztira?
Törökszentmiklós - Nyíregyhaza útvonalon autóskaland? Minden megoldás érdekel!
Fehérváron kukkolnék vagy bármi élvezkedés..
M7 Pákozdi pihenőbe Budapest felé vezető oldalon kocsiba masztiznék kukkolható vagyok de szívesen szopok is Privi