Debrecenből autós kalandozókat keresek. Nagyerdőn.
Sziasztok!
Reptér ma reggel?..
Reptér ma reggel?..
Mór-Kisbér közelében keresek bi akítv pasit, hétköznap délelőtti találkozásra, nem egy alkalomra. Én bi full passzív, borotvált. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Helyem nincs, utazni tudok, autós tali is lehet.

Sziasztok ! Nemsoká indulok pestre . Füzesabony Gödöllő között valamelyik pihenőben ha akar valaki szoptatni leszopom.
Naaa ! Tegyük már tisztába a dolgokat . Kb 6 ember látogatott meg minket az oldalról ! Igen , váoaglatósak vagyunk és nem minden esetben a külsőség hanem inkább a modor az ami meghatározza a döntésünket. Nem mindenkivel és nem minden áron. Volt olyan srác aki tipp-topp volt de fellengzősen írt . Volt aki egy mondatot nem tudott leírni. Egy tök hétköznapi pár vagyunk aki mindig hirdet de ritkán jön össze a választások végett. Mindenkivel meg kellene csinálni ? Mi ilyenkor kicsit iszogatunk és jól érezzük magunkat . Választunk egy nekünk szimpi férfit 1-2-3 hét alatt vagy akár 2 perc alatt. Nemet mondunk akkor az baj ! Miért ? Mert egy kibasz@tt Jason Statham hasonmás szeretnél lenni öltönyben egy szexoldalra feltöltve és ez nekünk nem jön be mikor közlöd , hogy rajtad kívül itt senii nem lehet jó csak te ? Vagy sorolhatnánk reggelig ezeket. Miért nem dönthetjük el mi , hogy kivel és mit ?! Van aki tényleg megsértődhet mert sokat beszéltünk vele de végül nem éreztük úgy , hogy Ő az igazi. Ismerkedtünk , ennyi. Volt aki ránk írt adatlappal - képpel és szimpi volt és találkoztunk vele 1.5 óra múlva.
Bi vonal meg volt jelölve ??? Rajtad kívűl még kb 20 bi srác jelentkezett akiknek szintén nemet mondtunk valóban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 21:27
Törölt felhasználó (3971332)

jah,elvárások vannak aztán csak a szöveg, most nem ok, akkor nem ok, ahh van sportosabb meg bla bla bla ---
Tükör ?
Tükör ?
35 éves kortól keresünk , ez fel van tüntetve . Az , hogy 23 vagy látom nem jött át …..
(Ez egy válasz kalandosfiu üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 21:09

én is igy látom csak ígérgetsz húzod az időt tali 23 órakor 24 órakor éjjel 1 kor kettőkor aztán mégsem jó meg nem vagy szimpatikus duma.......szerintem egy nagy kamu vagy és sokak szerint is!!!!
Reptéri kifutónál van kint innen valaki?
Hölgy vagy pár Pesten?
Sziasztok!
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Van most kint par
jah,elvárások vannak aztán csak a szöveg, most nem ok, akkor nem ok, ahh van sportosabb meg bla bla bla ---
Tükör ? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 20:31
Tükör ? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695034)

Köszi

Szokott innen valaki a Nepliget hatuljanal autozni? :P
én is igy látom csak ígérgetsz húzod az időt tali 23 órakor 24 órakor éjjel 1 kor kettőkor aztán mégsem jó meg nem vagy szimpatikus duma.......szerintem egy nagy kamu vagy és sokak szerint is!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 08:48
Törölt felhasználó (4695034)

Ezt azért többen cáfolnák az oldalról !
Köszi
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén pár-hölgy egy kis kalandra?
Most dél - pesten valami?
Gödöllő környékén ma pasi?
Nagykáta környékén holnap vékony pasin könnyitenék kézzel vagy műpuncival
Sziasztok este lesz kint pár a reptér mögött?