Sziasztok!
Ma szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Ha érdekel írj…
Ma szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Ha érdekel írj…
Full kamuk!Semmi villámlás nem volt,itt lakom nem messze tőle..7 ágra süt a nap!Ha akarnak vmit kiírja,h mai nap 15 felé a rámpánál leszünk vagy konkrétan a hegyen,a sorompónál+ahol a gumik vannak,de találkozni sem mernek!
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 12:41

11:45től itt vagyok a reptéren. Titeket kereslek.
Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol?
Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol?
Sziasztok! Van most kint valaki?
Sziasztok!
A mai kis fehér autós párral a reptérről, szívesen ismerkednék privátban. Üdv.:a szintén fehér autós
A mai kis fehér autós párral a reptérről, szívesen ismerkednék privátban. Üdv.:a szintén fehér autós
Mostanában normális bi pasi autós kalandra valami nyugis helyen, nem a reptérnél. Priviben írj…
Sokszor járok így én is.
Szerintem indulje el te is mert ecsernél már szakad az eső (Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem indulje el te is mert ecsernél már szakad az eső (Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, a reptéren magamon kívül senkit sem láttam.
Hát, a reptéren rajtam kívül senkit sem láttam
(Ez egy válasz jbpasi üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 12:44

Nem volt itt semmi kamuzás, én örülök hogy sikerült megtalálni őket.
Semmi baj nincs vele, hogy így döntöttek ( tudjátok, társasjátékról van szó amit illik a helyén kezelni )
Semmi baj nincs vele, hogy így döntöttek ( tudjátok, társasjátékról van szó amit illik a helyén kezelni )
Nem volt itt semmi kamuzás, én örülök hogy sikerült megtalálni őket.
Semmi baj nincs vele, hogy így döntöttek ( tudjátok, társasjátékról van szó amit illik a helyén kezelni ) (Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 12:41
Semmi baj nincs vele, hogy így döntöttek ( tudjátok, társasjátékról van szó amit illik a helyén kezelni ) (Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol?
Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol?
Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol? (Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 12:32
Ezrével süt a Nap.
Milyen villámlástól fél?
Vagy te is csak kamuzol? (Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél vagyunk, de mára ennyi, a párom fél a villámlástól.
Sziasztok
Sziasztok
Holnap pár a Tisza tónál Sarudon ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte basszák,szopatják egy méretes szerszámmal,autóban szabadban.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Reptérnél vagyunk, de mára ennyi, a párom fél a villámlástól.
Sziasztok
Sziasztok
Valaki reptéren ?
Ide másolom az üzenetváltásunkat:
"HOL találkozzunk?
ez volt a kérdés
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Itt beszéltünk .
Abban maradtunk hogy az ünnep után kereslek titeket az időponttért hogy találkozzunk
Ezt írtad:
hol?
Ezt írtad:
Sziasztok. Múlthéten beszéltünk . Mai nap jó lenne nektek?
Megjegyzés:A felső a legutóbbi, és azt mi kérdeztük!
Láthatóan FÉLREÉRTETTED a hérdésemet: "HOL", aki a talihelyre vonatkozott!
ja és amikor MÁSODSZOR kérdeztem meg, már nem válaszoltál!
SZÓVAL: KI NEM VÁLASZOL?
ÍGY NÉZ KI? HA A FAGYLALT VISSZANYAL!
Az Internet nem felel!Kisokos!
Tímea (Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 10:31
"HOL találkozzunk?
ez volt a kérdés
Ezt írtad:
Itt beszéltünk .
Abban maradtunk hogy az ünnep után kereslek titeket az időponttért hogy találkozzunk

Ezt írtad:
hol?
Ezt írtad:
Sziasztok. Múlthéten beszéltünk . Mai nap jó lenne nektek?

Megjegyzés:A felső a legutóbbi, és azt mi kérdeztük!
Láthatóan FÉLREÉRTETTED a hérdésemet: "HOL", aki a talihelyre vonatkozott!
ja és amikor MÁSODSZOR kérdeztem meg, már nem válaszoltál!
SZÓVAL: KI NEM VÁLASZOL?
ÍGY NÉZ KI? HA A FAGYLALT VISSZANYAL!
Az Internet nem felel!Kisokos!
Tímea (Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra se válaszoltatok vissza amikor legutóbb megírtam nektek hogy hol találkozzunk …
Ma kora dun 2 korul tervezem h felmegyek a Szépvölgyire. kalandoznek hölggyel illetve párral.
mindig válaszolunk, max későn írtál...
általában másodiksra még telszámot is adunk!
A sajátos stílusú, rosszindulatú "válasz" viszont nem érdekel!
Tia (Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 10:31
általában másodiksra még telszámot is adunk!
A sajátos stílusú, rosszindulatú "válasz" viszont nem érdekel!
Tia (Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2023. 06. 02. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra se válaszoltatok vissza amikor legutóbb megírtam nektek hogy hol találkozzunk …
Reptérre megyünk
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 1/2 5-től maszti, kukkolàs, napozás srácok? Szürke autót keress
(Ez egy válasz Tiltott gyümölcs-Tímeáék üzenetére (2023. 06. 02. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 08:54

sziasztok
ma este portyáznánk...
Válaszokat priviben várunk
Tia
ma este portyáznánk...
Válaszokat priviben várunk
Tia
Sziasztok !
Valóban nagy cerkámra ,női segítséget keresek Budapesten !
Valóban nagy cerkámra ,női segítséget keresek Budapesten !