Most indulunk ki szépvölgyi parkolóba bukkake partira, sorompótól ahogy jössz vissza az első lehetőség jobbra, ahogy említettem nem a maratoni élvezésig szopás a lényeg, hanem hogy páromat jól eláztassuk azaz a résztvevőknek is kell dolgozniuk, páromat legfeljebb én dughatom , párok vagy lány csatlakozását is szívesen vesszük, heteró alapon minden, nekünk kb 1 óra kiérni
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
A fehér kutyás furgon innen van? A reptérnél.
Hát, nem a parkolóban... Ez most komoly volt?
Az a hatalmas, szigorúan kerítéssel elkerített terület szinte teljesen körbejárható poros erdei utakon akár autóval is, és az erdős részeken szinte bárhol alkalmas lenne ilyesmi, de az ismert terület a nagyobbik kifutópálya végénél lévő kerítés környékén van, Vecsés felől.
Amikor szállnak le a gépek, kb. 40 méterrel a fejed felett mennek el, amúgy igen látványos az is, és emiatt persze sok a turista is, aki azt sem tudja, mi megy kicsit arrébb... De mint mondtam, a terület óriási. Ha érdekel, áldozz rá időt és energiát, menj ki sokszor, közben olvasgass utána, alakítsd ki a taktikádat, egyszóval fedezd fel! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 12:58
Az a hatalmas, szigorúan kerítéssel elkerített terület szinte teljesen körbejárható poros erdei utakon akár autóval is, és az erdős részeken szinte bárhol alkalmas lenne ilyesmi, de az ismert terület a nagyobbik kifutópálya végénél lévő kerítés környékén van, Vecsés felől.
Amikor szállnak le a gépek, kb. 40 méterrel a fejed felett mennek el, amúgy igen látványos az is, és emiatt persze sok a turista is, aki azt sem tudja, mi megy kicsit arrébb... De mint mondtam, a terület óriási. Ha érdekel, áldozz rá időt és energiát, menj ki sokszor, közben olvasgass utána, alakítsd ki a taktikádat, egyszóval fedezd fel! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4592252)

Ebbbe a nagy repteri parkoloban tobb ezer kocsi kozott hova szoktak jarni parok pasik nok szexelni?
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Most valaki Algyő környékén esetleg
Minden tiszteletem a tiétek!
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2023. 07. 22. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 18:40

Hirtelen ötlettől vezérelve Budapest-Eger vasútvonalon utazunk ismét egymástól külön (indulás: IR85-össel 22.30-kor). Ő csak egy szexis utat akar, én pedig a tudtán kívül szervezkedem. Ha érdekel, csak telefonszámmal jelentkezz a lapunkon megadottaknak megfelelően.
Hirtelen ötlettől vezérelve Budapest-Eger vasútvonalon utazunk ismét egymástól külön (indulás: IR85-össel 22.30-kor). Ő csak egy szexis utat akar, én pedig a tudtán kívül szervezkedem. Ha érdekel, csak telefonszámmal jelentkezz a lapunkon megadottaknak megfelelően.
Pár megy ma a reptérhez?
Értem! Másnak akkor lehet. Még nem láttam, hogy másnak írtál volna. Tudomásul vettem
(Ez egy válasz aZsolti üzenetére (2023. 07. 22. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Komárom és környékén autós szex? Vagy szabadban? Én passzív (fiú) köcsög.
Holnap reggel a reptérnél?
Szia, kb 20-23 óra között, ki fogjuk ide írni mikor indulunk, kb 1 óra nekünk kiérni
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
4 körül Gödöllő környékén bi pasi? Kis finomsàgra?
B terminálhoz..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 12:58
Törölt felhasználó (4592252)

Ebbbe a nagy repteri parkoloban tobb ezer kocsi kozott hova szoktak jarni parok pasik nok szexelni?
Innen senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 07. 22. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Reptérnél pár, esetleg hölgy?
Reptérnél pár, esetleg hölgy?
NE SPAMMELD TELE A FÓRUMOT !!!
(Ez egy válasz Popófun76 üzenetére (2023. 07. 22. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 13:08

Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!