Szúnyogok???
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 08. 04. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?

Igen, szép az idő, én már kint vagyok
(Ez egy válasz Bad Nina üzenetére (2023. 08. 04. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nektek igen
spontán is szoktak ott kolbászolni, de ha kiírjátok kb. mikor mentek innen is lesz egy csomó jelentkező azonnal
(Ez egy válasz Bad Nina üzenetére (2023. 08. 04. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérhez érdemes menni?
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező srácot kalandra Budapesten belül.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Ma este keresek hellyel rendelkező srácot kalandra Budapesten belül.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Mostanában valaki Bp 2. Kerület?
Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?

Szép Estét! Budapest és környékén olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit lehet kukkolni és nem zavarja ha kényeztetem Magam közben esetleg orálisan be segítek ahogy Nektek izgatóbb!
Veszprém és környékén az esti órákban lenne kedve valakinek talizni?
Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresnék

Sziasztok Délegyháza van most pár aki ismerkedne párral?
Sziasztok. A szépvölgyin vagyok szívesen kalandoznék, kalandoznék.
Kaland 4. és a 15. kerületben!
Sziasztok.
Aktív partnerem keresném a mai napra.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére.
Aktív partnerem keresném a mai napra.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére.
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Vagy valamerre már
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 08. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sopron, Sárvár, Veszprém, Siófok. Vonalon szopjon le valaki, vagy pár is jöhet !!!!!!!!!!!!
Sziasztok !
Ma este heteró alapon , párok játszótársa lennék ! Reptéren , Szépvölgyi úton ..
Valóban 23 cm verkámmal
Ma este heteró alapon , párok játszótársa lennék ! Reptéren , Szépvölgyi úton ..
Valóban 23 cm verkámmal