Szigetfeszten?
hetero pasi vagyok.

Sajna 2betépett haverom megjelent inni...1óra kb és szabad a hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 23:18
Törölt felhasználó (4689949)

Ha nem volt semmi a reptérnél,a 17ferihegyi úthoz közel,hely van,zárt udvar stb...mindenki...irhat
Gyertek
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 08. 11. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
…. Pedig eléggé sokan vannak itt a reptéren

Ha nem volt semmi a reptérnél,a 17ferihegyi úthoz közel,hely van,zárt udvar stb...mindenki...irhat
ha mentek biztos mennek ki
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 08. 11. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnèl ki van kint?
Érdemes kimennünk?

Természetbe kerékpározni valakinek kedve lenne? Nem most éjfélkor gondoltam, de ha valaki most érne rá
.... hetero.

Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Pár a reptérnèl?
Úton a reptérhez valaki?
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár esetleg?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár esetleg?
Szepvolgyi parkolóban kanos, ápolt, ffias srác ?
Pár van most kint?
Kölcsönös franciára keresek partnert most! Akár azonnali egyeztetés után is ok! Ha szeretnéd leszoplak viszonzás nélkül is! (3.ker)
Sziasztok! Szívesen kalandoznèk Hölggyel vagy Párral lehetőleg Budapest és környékén! Csak kukkolás is érdekel
a kiserdonel sokan vagytok...innen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 20:33
Törölt felhasználó (4696407)

Esetleg ha valakinek, valakiknek van kedve csatlakozni a kifuto vegen

Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 17:35
Törölt felhasználó (4666373)

Ma este szívesen rosszalkodnánk reptér mögött vagy egy megbeszélt helyen. Lenne aki csatlakozna főleg párra gondoltunk. ÉRD privibe
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Esetleg ha valakinek, valakiknek van kedve csatlakozni a kifuto vegen