Valaki mostanában reptéri kifutónál?
Csongrád-békés megyében sexre vki?
Sziasztok párral ismerkednenk.... 32 32par vagyunk.....
Reptérnél párral ismerkednék.
Köszönjük.
Máskor még lehet majd folytatjuk.
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Máskor még lehet majd folytatjuk.

Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Szia èn pl. Igen
(Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki szopatna reptéri kifutónáll?
Pár van kint a reptéren?
Vasárnap délután a reptérnél, hölgy vagy pár társaságát keresem.
Most hajnali èlvezet a reptérnèl?
Sziasztok. Ma estére tervezek valami autós kalandot, ha lenne hozzá vállakozó szellemű pár, vagy hölgy!
Részleteket, fektételeket, beszéljük meg privátban.
Részleteket, fektételeket, beszéljük meg privátban.
Párocska a reptéren?
Esetleg mostanában Hölgy,16 Ker környékén.?
Fehér alfás pár rám írhatna privátban

Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy ha pár oldalt visszaolvasol, Nyuszmac néven írt valaki pár napja egy spontán kiserdei akcióról.
Na annak az egyik szereplője én voltam. Ráadásul akkor teljesen véletlenül jártam arra és a szituáció sem volt ilyen egyértelmű, messze nem. Ugyanezt a stratégiát alkalmaztam: köszönés, majd gyorsan a lényegre térni, anonim. Elég gyorsan sikerült haladni utána...
Ezt csak azért meséltem el, mert ilyen az, ha valaki tudja, hogy miért is megy ki oda valójában és nem annak érdekében tesz meg mindent, hogy utána kifogásokat kereshessen...
Na mindegy, ti dolgotok. De ezt ne támadásnak vegyétek, egyszerűen 2-ből 2 ember járt veletek már a 0. pillanatban pórul, és a helyezkedéseteket nézve már az csoda, hogy 2 autó megtalált titeket...
Na, piece!
Na annak az egyik szereplője én voltam. Ráadásul akkor teljesen véletlenül jártam arra és a szituáció sem volt ilyen egyértelmű, messze nem. Ugyanezt a stratégiát alkalmaztam: köszönés, majd gyorsan a lényegre térni, anonim. Elég gyorsan sikerült haladni utána...
Ezt csak azért meséltem el, mert ilyen az, ha valaki tudja, hogy miért is megy ki oda valójában és nem annak érdekében tesz meg mindent, hogy utána kifogásokat kereshessen...
Na mindegy, ti dolgotok. De ezt ne támadásnak vegyétek, egyszerűen 2-ből 2 ember járt veletek már a 0. pillanatban pórul, és a helyezkedéseteket nézve már az csoda, hogy 2 autó megtalált titeket...
Na, piece!
Valaki most szopatna a kocsijában?

Teljesen kulturáltan közeledtem.
Köszöntem.
Keresztnevet valóban nem mondtam, ilyen helyeken ez nem alap, tudod, diszkréció...
Az első kérdésem az volt, hogy szeretnétek-e ismerkedni? Semmi konkrétum, semmi hirtelenség, csak egy udvarias, költői kérdés az elején, amire azonnal teljes tagadás érkezett. Utána már konkrétabban kérdeztem, igen, hiszen az óvatos körökkel nem ment, de a konkrétum is udvarias volt. Idáig el se jutottunk volna, ha hajlandóak lettetek volna felvenni a fonalat...
De ahogy elnézem, más is pórul járt.
Szerintem kicsit gondoljátok át a stratégiát... (Ez egy válasz Alex32 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 23:58
Köszöntem.
Keresztnevet valóban nem mondtam, ilyen helyeken ez nem alap, tudod, diszkréció...
Az első kérdésem az volt, hogy szeretnétek-e ismerkedni? Semmi konkrétum, semmi hirtelenség, csak egy udvarias, költői kérdés az elején, amire azonnal teljes tagadás érkezett. Utána már konkrétabban kérdeztem, igen, hiszen az óvatos körökkel nem ment, de a konkrétum is udvarias volt. Idáig el se jutottunk volna, ha hajlandóak lettetek volna felvenni a fonalat...
De ahogy elnézem, más is pórul járt.
Szerintem kicsit gondoljátok át a stratégiát... (Ez egy válasz Alex32 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Normálisan civilizaltan kell közeledni.... Minimum 1 köszönés bemutatkozás, nem egyből mit akarunk keresünk.... Mi is szeretünk sok mindent de elfogadható formában