Sziasztok! Ma az esti órákban Budapest-Miskolc vonalon(tehát M3-M30-as autópályák mentén, kisebb kitérő belefér) alkalmi autós kalandra nyitott lennék, hetero alapon. Testesebb 27 éves srác vagyok, 180 cm magas. Útitársnak is szívesen fogadok, fizetés természetben alapon
Részleteket üzenetben megbeszéljük

Ma kis erdei séta?
iszogatás ismerkednék egy kedves párral vagy autóba ,miközben a férj vezet és a hátsó ülésen a feleséggel . Izgalmas dolgokba benne lennék.

Valaki mostanaba ors vezer tere korul ?
jó méreted van! szeretek szopni holnap 3 körül leszek Polgárdi fehérvár közelében ha gondolod van helyed vagy tudsz valami helyet az M7 mellet leszoplak
(Ez egy válasz Harmadiknaknagylegyen üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Most esetleg Dunakeszi bevasarlo központnál unatkozó hölgy vagy pár?
Szia.
18/5? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 12:09
18/5? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716972)

Valaki mai napon szopatna?
írj és megbeszéljük!

Valaki mai napon szopatna?
írj és megbeszéljük!

Màr Bp... pàr valamerre?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Alkalmi vagy hosszabb távra keresem partnerem, partnereim kellemes kikapcsolódásra
En 26 éves igenyes férfi vagyok, tabuk nelkul (kivéve pisi kaki szex és passzív szerepek) minden jóra kapható vagyok. Ha felkeltettem erdeklodesed szivesen varom az uzeneted!
Alkalmi vagy hosszabb távra keresem partnerem, partnereim kellemes kikapcsolódásra

ma koradélután nyitott lennék a Margitszigeten

Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
késő délután / kora este a reptérnél hölgy vagy pár lesz kint?
Fehervaron vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma valaki napkozbe pest megyeben ?
M1 most? Moson - Bp
Sziasztok, 13 óra körül autóban masztizom párom bugyijában. Érden
Most délelőtt 55+ pasi pestmegyében?Privátban írj kérlek.Köszönöm
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.