Sziasztok
Reptéren kaland?
30 éves bi srác vagyok
Reptéren kaland?
30 éves bi srác vagyok
Köszönjük! De ha valaki regizett ide, akkor vegye már tudomásul, hogy egy szexpartner kereső oldalon van.
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2023. 08. 29. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 17:58

Kissé jelez az irónia-detektorom, úgyhogy remélem nem vettél semmit magadra, magatokra, mert rátok nem szóltam egy rossz szót sem. Pusztán arra világítottam rá, hogy miért nem lesz sok olyan pár, mint ti, és hogy ne tekintsen rosszallóan emiatt a többiekre, mert semmi oka és joga rá.
Ettől függetlenül jó, hogy vagytok

Kissé jelez az irónia-detektorom, úgyhogy remélem nem vettél semmit magadra, magatokra, mert rátok nem szóltam egy rossz szót sem. Pusztán arra világítottam rá, hogy miért nem lesz sok olyan pár, mint ti, és hogy ne tekintsen rosszallóan emiatt a többiekre, mert semmi oka és joga rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 29. kedd 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 02:08

Törölt felhasználó (4714312)

Lenyügöző és fantasztikus és, ahogy pontokba szedted eszméletlen!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Tatán vagy a környéken szopnék ma este diszkréten. Kíváncsi heterot is!
Sziasztok van kint most valaki a reptérnél? Lenne igény hogy kimenyek? Privát választ várok.
Autós kalandot keresek! Erre pedig a 30-60 közötti Nők leveleit várom!
Bi pasi van kint?
Sziasztok.
Ráckeve és környékén volna esetleg hölgy vagy pár, aki, akik egy autós kalandhoz pasit keresnének most? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ráckeve és környékén volna esetleg hölgy vagy pár, aki, akik egy autós kalandhoz pasit keresnének most? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok most valaki Csepelen akki dugnà a popom
Repter végén van. Kint valaki?
De jó lenne!!
(Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 17:36

Az adminoktól kérdem: nem lehet nyitni egy külön fórumot a heteró ismerkedőknek/pároknak? Nehéz így kiszűrni a “zajból” a valódi tartalmat…
Sziasztok. Holnap reggel reptéri kifutó vége, pár lesz kint? Írj privát.
Szépvölgyire tervezi most kimenni pár vagy hölgy?
Reptérnél van valaki?
Sárvár - Ajka - Veszprém vonalon átutazóban egyszeri autos kalandhoz keresek ápolt csajt, párt, most.
Autós kaland?
Gyula Debrecen vonalon hölgy ma délelöt?
Hello. Ma esetleg Délegyháza Monor vonalon valaki nem szópna le viszonzas nélkül érdekel csak.
Ajka és környékén szopnék, szopatnék!
ma fél3-tól