Eddig 0/100 az arány. Vagyis nem lehetetlen, de több a kép kéregető, mint a valóban találkozni akaró személy. Párokból is több kiderült, csak egy faszverő fickó ül a képernyő másik oldalán.
Remélem jól fogalmaztam és nem köveznek meg érte. (Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem jól fogalmaztam és nem köveznek meg érte. (Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Szopatnek
Szopatnek
Közös hokira valaki Miskolc Nyék
Hello valaki vasárnap tali? Tiszakécske és környékén többi privátban
Mekkora eséllyel lehet partnert találni ezen az útvonalon?
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2023. 09. 09. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A szepvolgyi engem is érdekelne hogy lehet megkozeliteni
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 09. 09. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 15:05

Reptérre és a Szépvölgyire hogy lehet kijutni? Merre menjek kocsival?
Sziasztok. Ma este 22:00 körül esetleg Újpest Dunakeszi környékén valaki?
Reptérre és a Szépvölgyire hogy lehet kijutni? Merre menjek kocsival?
28evesen ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon.
Pest megyéből
Pest megyéből
Sziasztok ma estére jo méretü pasit keresünk autos kalandra gyula környékéröl utazni tudj lehet régebbi partnerünk is csak a nevét elfelejtettük
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Saját, kombi autóval keresek esti órákra vállalkozó kedvű lányt, nőt, asszonyt.Gyöngyös max. 100 km-es körzetèben.Csak bátran, konkrét ideálom nincs, beszèljük meg, érezzük jól magunkat, egymást!!
Pécs és Bonyhád közt szopatnék ma.
Az nem igazán zárt.
de azért köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 10:56

Törölt felhasználó (4500742)

Szia, igen... Platóssal
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Szia, igen... Platóssal
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 09. 09. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Reptér valaki?
Sziasztok!
A reptérre szokott valaki kisbusszal járni?
A reptérre szokott valaki kisbusszal járni?
Szép hétvégét Mindenkinek! Mai nap (09.09. szombat) Szolnokot és környékét, autóval útbaejtő párt keresnék... napközben, este, éjjel... Akikhez ápolt, intelligens, igényes, jó méretű, erős testalkatú Férfiként, beszállhatnék harmdiknak, a Hölgy örömére... Autótokban, természetben, bárhol...Privát megkeresédst várnék, komoly szándékból...!