Pécs és Bonyhád közt szopatnék ma.
Az nem igazán zárt.
de azért köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 10:56

Törölt felhasználó (4500742)

Szia, igen... Platóssal
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Szia, igen... Platóssal
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 09. 09. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Reptér valaki?
Sziasztok!
A reptérre szokott valaki kisbusszal járni?
A reptérre szokott valaki kisbusszal járni?
Szép hétvégét Mindenkinek! Mai nap (09.09. szombat) Szolnokot és környékét, autóval útbaejtő párt keresnék... napközben, este, éjjel... Akikhez ápolt, intelligens, igényes, jó méretű, erős testalkatú Férfiként, beszállhatnék harmdiknak, a Hölgy örömére... Autótokban, természetben, bárhol...Privát megkeresédst várnék, komoly szándékból...!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Autós szexhez keresek ma hölgyet...csak szex semmi több!
Kor és alkat nem számít,csak légy önmagadra is igényes!
Kor és alkat nem számít,csak légy önmagadra is igényes!
Van valaki a Szépvölgyin ilyenkor?
Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Igen. Nagyon jól szopik a MILF
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 09. 08. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A fehér terepjárós pár a reptéren innét van?
Reggel,hajnalban valaki reptéren lesz?
Ma este valaki ráülhetne, dugathatná magát egy eldugott helyen. Pécs
Sziasztok! Mostanában érkezik Hölgy vagy Pár a reptérhez? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Most valaki Árasztó út Dunapart?
Reptérnél most?