Autós és szabadban szex érdekel engem is.
Hölgyeim? Jelentkező rám?
Hölgyeim? Jelentkező rám?

Sziasztok 32 éves pasi vagyok, Pest és környékén találkoznék párral vagy hölggyel jövő héten.
185/85 17cm potens csupasz farok.
Csak olyan írjon légyszi aki valóban is találkozna, nem csak levelezgetni akar. Köszönöm
185/85 17cm potens csupasz farok.
Csak olyan írjon légyszi aki valóban is találkozna, nem csak levelezgetni akar. Köszönöm

Sziasztok! Békés megyei hölgyek? Autos szex a mai nap?
Jobbnak hittük a helyet, azt hittük lehet normális párokkal ismerkedni. De itt csak kergetik egymást a csávók. Meg persze reflektorral világítanak be az összes autóba. Voltak kint repülőket nézegetni is. Még ők is megjegyezték, hogy milyen bunkó pár autós. Sejthető, hogy kikre gondoltak.... gáz emberek járnak ki csak szinte. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ha egyáltalán vannak.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 00:30

Kommentet jöttem olvasni!
Páros miert nem mentek swinger klubba. Gitár utcába. Csöves repter végén a sötétbe lenni kurva gáz.
Az emberek sötétbe azt se tudják mit szednek össze nemi bajt!
Elképesztő!
Nagyfaszu csávó ! Nem hiszem el hogy nincs egy tartós pár akikkel tud lenni! számtalan be írását láttam.
Strigulákat gyűjt ez is meg volt az is dr Bubo kérem jöhet a következő kuncsaft a hegyére.
Páros miert nem mentek swinger klubba. Gitár utcába. Csöves repter végén a sötétbe lenni kurva gáz.
Elképesztő!
Nagyfaszu csávó ! Nem hiszem el hogy nincs egy tartós pár akikkel tud lenni! számtalan be írását láttam.
Strigulákat gyűjt ez is meg volt az is dr Bubo kérem jöhet a következő kuncsaft a hegyére.
Kommentet jöttem olvasni!
Elképesztő!
Elképesztő!
Szép estét mindenkinek!
A reptérnèl ma késő este a szürke vagy ezüst színű mercist üdvözöljük! Ritka nagy bunkónak kell lenni ahoz, hogy minden egyes autó szélvédőjèn 1-1,5 méter távolságból minden oldalról be világítson és ott álljon jó ideig körülöttük.
Már értjük miért nem jár ki ide az akinek van egy kis esze. Rajta kívül persze voltak mások is, de a pálmát ő viszi az összes közül!!!!
Ezzel a mai esetével inkább mi is befejeztük a kijárást.
A reptérnèl ma késő este a szürke vagy ezüst színű mercist üdvözöljük! Ritka nagy bunkónak kell lenni ahoz, hogy minden egyes autó szélvédőjèn 1-1,5 méter távolságból minden oldalról be világítson és ott álljon jó ideig körülöttük.

Már értjük miért nem jár ki ide az akinek van egy kis esze. Rajta kívül persze voltak mások is, de a pálmát ő viszi az összes közül!!!!

Ezzel a mai esetével inkább mi is befejeztük a kijárást.
Van kint most valaki repternel vagy szepvolgyin.??
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen kalandozna a szépvölgyi parkolóba ill a környéken van egy búvóhelyem is sportos partnereket keresek hetero alapon szép estét üdv P
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki szopatas???
Ennyi pár közül a reptérnél senki nincs innen?
Esetleg egy kukkolható pár Győrben?
Holnap du Bp -Győr irányba oda vissza megyek pár vagy hölgy ????
Sziasztok!
Most keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony srác vagyok.
Most keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony srác vagyok.
Alsónémedin négy barát pecázik tó part lakókocsi .. van esetleg Hölgy vagy Pár akik szeretnének egy ilyen többes kalandot ?
Van most kint a reptéri kifutónál kukkolható pár? Ízléses akciónak szívesen lennék szemtanúja…
Ma később este kalandoznek szepvolgyin. hölgy v pár jön fel?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre kocsival?
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a reptéren van e kint élet?
Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki éjjel oda vissza cumi?
Privátot írj
Privátot írj
Szepvolgyi parkolóban Kanos, ápolt, ffias ma este …?