Megy ma valaki a maglódi Auchan parkolóba?
Reptérnél most nagyfarkú bi pasi??
Veszprém?
Sziasztok. Reptéren vagy szépvölgyin, esetleg újpest nudin van kint valaki? Ha érdemes akkor ki látogatnék.
Sziasztok olyan pasit keresek akki jönne le cumiz és megy sémi más. Ne légy macis ápolt légy 55 felét köszönöm Bp
Sziasztok
Repteren valaki?
Repteren valaki?
Sziasztok ma 14 korul a Vekeritonal valaki szopizna?
Sziasztok. Párt keresek kellemes autós kalandra!
ma 7 után debrecen teva erdö
Autós kalandot keresek Józsán.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok. Ma és a héten napközben aktív férfiakkal szexelnék Hévízen. Helyem van!!!!!!
Sziasztok! A holnapi nap folyamán kora délután vagy délután keresnék hölgyet és vagy párt . Kukkolás érdekelne, kölcsönös szimpátia esetén akár be is segítek.
Sziasztok!Én is jelentkezem!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 11:08

Sziasztok. Párommal tervezünk idei évre utoljára egy bukkake partit szokásosan szépvölgyi parkolóba, ha minden jól megy és el tudunk szabadulni és az időjárás is úgy akarja, a hétvégére, szombat estére. Minimum 6-8 pasit várunk, ha több, az csak jobb. Szokásos szabályok, bukkake, tehát párom szopna és rá kell élvezni, a lényeg, tele legyen élvezve. Párok csatlakozását is szívesen vesszük, de minden csak hetero alapon.
sziasztok ma estére vagy holnap kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában??
Etyek,Bicske környékén valaki mostanában?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Reptérnél van valaki kint?
Sziasztok ápolt diszkrét pasi vagyok holnapi napra keresek jól szopó pasit S jó segged legyen délelőtt Bp