Ma este nyíregyházán szopnèk
Sziasztok! Ma napközben keresnék parnert Kecskemét és környékén.
Egyetértek, amit felsoroltál az is zavaró. Az emberek nem egyformák, maradjunk annyiban, hogy mindenki saját maga dönti el hogy ezen túl még az ami zavarja. Legyen szép napunk
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 01:31

Zárjuk le a témát...
Egy értelmes mondat-foszlányt nem hallottam válaszként arra, amit én írtam.
Itt a mai példa! Oleh-ék full korrekten leírt eseményére a kb. 20 jelentkezőből elment 6, abból 2 mert csinálni is valamit!
Tehát kezdésnek volt kb. 14 kamus! És kb. 10% volt a használható heterok aránya.
Mi volt a gond?! A sok zavaró meleg?!
Hagyjuk ezt a baromságot, hogy a melegek zavarják a hetero párokat!
A hetero párokat az zavarja, hogy sok a kamus, aki esetleg megjelenik, az lehet balfasz, vagy nyomulnak, kergetőznek, nem értenek a "nem"-ból, stb.
Magyarul mennyiségre lehet megvannak a pasik, csak minőségre nem.
És lehet megunja a pár, hogy a nagy semmire menjen a reptérre vagy a Szépvölgyire. Ahogy Oleh-ék mai példája is mutatja, még egy meghirdetett programra is nehezen találsz értelmes embereket! Na, ez a párok gondja!
Itt a mai példa! Oleh-ék full korrekten leírt eseményére a kb. 20 jelentkezőből elment 6, abból 2 mert csinálni is valamit!
Tehát kezdésnek volt kb. 14 kamus! És kb. 10% volt a használható heterok aránya.
A hetero párokat az zavarja, hogy sok a kamus, aki esetleg megjelenik, az lehet balfasz, vagy nyomulnak, kergetőznek, nem értenek a "nem"-ból, stb.
És lehet megunja a pár, hogy a nagy semmire menjen a reptérre vagy a Szépvölgyire. Ahogy Oleh-ék mai példája is mutatja, még egy meghirdetett programra is nehezen találsz értelmes embereket! Na, ez a párok gondja!
Sziasztok ma este egy kis kaland Nógrád?
Valaki Alsónémedi és környékéről????max 40 éves
Sziasztok valaki kölcsönös orál? De csak ha cumizni akarsz az is okk
Szia! Én taliznék veled Kecskeméten ma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 08:15
Törölt felhasználó (4689816)

Kecskeméten ma?
Kint vagyok a reptér mellett!
Sziasztok olyan pasit keresek akki le szopnak autójában de ha a párod élőt meg tenned az is okk Budapest
Sziasztok,
Van valaki kint a reptéren?
Van valaki kint a reptéren?

Mikor is pontosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 08:15

Törölt felhasználó (4689816)

Kecskeméten ma?
Kecskeméten ma?
Sziasztok!
Pécs, Kaposvár környékén ma délutánra keresek partnereket.
Pécs, Kaposvár környékén ma délutánra keresek partnereket.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Most reggel esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 20:25

Törölt felhasználó (4700311)

M3ason ma este 3ashoz 40 év alatti nem dago srácot kamionost keresnénk!
Sziasztok. Budapest Tiszafüred között keresek kalandot. Most indulok.
Zárjuk le a témát...
És lehet megunja a pár, hogy a nagy semmire menjen a reptérre vagy a Szépvölgyire. Ahogy Oleh-ék mai példája is mutatja, még egy meghirdetett programra is nehezen találsz értelmes embereket! Na, ez a párok gondja! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 09. 30. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 21:02
És lehet megunja a pár, hogy a nagy semmire menjen a reptérre vagy a Szépvölgyire. Ahogy Oleh-ék mai példája is mutatja, még egy meghirdetett programra is nehezen találsz értelmes embereket! Na, ez a párok gondja! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 09. 30. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem azt mondták, hogy minden meleg bunkó, hanem egy (sajnos) valós jelenséget írtak le :(
Másrészről meg heteró párok nem feltétlenül akarnak melegek között szlalomozni.Ha azt akarnák akkor az Újpesti rakpartra mennének, vagy a Népligetbe.
Másrészről meg heteró párok nem feltétlenül akarnak melegek között szlalomozni.Ha azt akarnák akkor az Újpesti rakpartra mennének, vagy a Népligetbe.
Szépvölgyin egy óra múlva párok vagy lányok? Kukkolás. Farokverés. Hölgyek élvezés vagy amit szeretnétek.
Mivel már mindenki túlvolt mindenen, igen, eljöttünk
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészségetekre
Ha 20 netes jelentkezőből 6 elment az már jó arány
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 21:44

Végeztünk is, hát, 16-20 jeleentkezőből eljött 6, abból résztvett 2-3 aki lemaradt, lemaradt