Csepeli Auchan környékén autós kalandra hölgy vagy pár délelőtt?
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Sziasztok pest megye vagy pest térségében hölgy aki most találkozna is kis játékra?
Sziasztok. Most reggel xx kerbe hölgy vagy pár?
Sziasztok!Szombaton,Vasárnap pár aki ismerkedne Pécsen autós kaland vagy helyeük lenne?
Sziasztok MA estére (péntek 13.ára)keresek párt vagy lányt.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Autókázik felém unatkozó hölgy vagy pár?
Fel dobnám az unalmas autokázását
Fel dobnám az unalmas autokázását

Ma délelőtt 16 ker vagy környéke, szabadban kocsiban?

Sziasztok hétvégére keresünk párommal hellyel rendelkező párt, lányt de swinger buliba is elmennénk! Szóló ff nem érdekel! Ha van helyetek az előny! A hölgy tag fiatal vékony csajszi tabuk nélkül is akár! Baranya megye
Most indulok Bp - Gyor között pár vagy hölgy ?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ma este valaki kaland? Kocsim van. Pest és környékén. Privátba írj
Reptérnél most?
Holnap délután M3 vonalàn Nyiregy irányába ?!
Hali! Az este folyamán keresnèk egyedülálló nőt, aki rá is ér.Autó van! Gyöngyös 60-70 km-es körzetében.
18 óra felé Kondorosi Úti kifolyónál?
Kifutónál cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Budapest karcag útvonalon pihenőbe szopnék
Kecskeméten szopnék! Kíváncsi heterot is!
Persze titokban… ha érdekel írj…
Persze titokban… ha érdekel írj…
Árasztó út?
Sziasztok!
Fejer megyeben csatlakoznek ma este parokhoz utazni tudok!!
Fejer megyeben csatlakoznek ma este parokhoz utazni tudok!!