12 ker, Budaörs , szívesen venném ha valaki bevenné

Délkörül aktív a reptérnél??
Sziasztok!
Ma délutáni órákban Szentgotthárd, Körmend, Szombathely, Sárvár környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, asszonnyal, anyukával esetleg párral a hölgy örömére!
Várom privát leveleiteket!
Érezzük jól magunkat! smile
Ma délutáni órákban Szentgotthárd, Körmend, Szombathely, Sárvár környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, asszonnyal, anyukával esetleg párral a hölgy örömére!
Várom privát leveleiteket!
Érezzük jól magunkat! smile
Dél körül nagyobb méretemet szivesen bevetném hwtero alapon
Pécs és környékén valaki?
Bp valaki autóval? kis cruisolás?
Most értem ki a reptérhez. A körforgalom mellett kék opel
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Fehervar autóskalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
16 ker naplás tónál mostanában?

Sziasztok ma napközbe 12 óra után Aktív kint a Reptér mögött ???
Sziasztok! Ma napközben Mohácson kalandoznék. Autós maszti, kukkolás érdekel. Kényelmes sötétített tárgyalóbuszzal leszek. Akinek érdekes lehet privátban egyeztessünk.
Nyíregyházán ma kocsidba szopnálak....
Köszönöm
(Ez egy válasz Olivér 19cm üzenetére (2023. 10. 17. kedd 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A "kifutót" keresőktől az lenne az elvárás, hogy annyira ne legyenek lusták és kényelmesek, hogy nem olvasnak vissza itt pár oldalt. Ez a kérdés kb. hetente felmerül és jellemzően valaki megírja hol van.
Azt nem feltétlen osztom, hogy evidens lenne hogyan találsz oda; evidens annak, aki tudja hol van. Gondolom az itt lévők 99%-a is úgy ment oda, hogy látta/megkapta a GPS koordinátákat. Nyilván nem bravúr megtalálni segítség nélkül, de hogy pontosan melyik területről van szó, az szerintem nem evidens.
Ahogy írták, evidensnek az ott lévő viselkedési normáknak kellene lennie.
Itt van a reptéri terület - GPS 47.416372, 19.303937
Azt nem feltétlen osztom, hogy evidens lenne hogyan találsz oda; evidens annak, aki tudja hol van. Gondolom az itt lévők 99%-a is úgy ment oda, hogy látta/megkapta a GPS koordinátákat. Nyilván nem bravúr megtalálni segítség nélkül, de hogy pontosan melyik területről van szó, az szerintem nem evidens.
Ahogy írták, evidensnek az ott lévő viselkedési normáknak kellene lennie.
Itt van a reptéri terület - GPS 47.416372, 19.303937
Somogy megyében valki?
biszex partnereim keresem, párt, nőt férfit
Azért minden félre értés és tudatlanság elkerülése érdekében elmondom , bár tényleg nem egyszerű mert azonos tengelyű de eltolt típusú az LHBP. Így 4 db különböző pálya vég van. Ahol a buja dolgok történnek az a kettes kifutó vége mégpedig Vecsés felől (31R pálya)aholis az Ecseri útról egy körforgalomban tudsz lemenni a foldútra ami egyenesen a kifutóig visz . Ott dobsz egy balost és illedelmesen (Hetero/Bi/leszbikus/meleg identitást megkülönböztetve keresgélsz.
Remélem tudtam segíteni..
Remélem tudtam segíteni..
Gyerekek nem túl nehéz egy sima gugli használata... (ennél még hasznosabb lenne, ha aki kijön az nagyjából az alapvető illemszabályokkal tisztában lenne, de ne akarjunk túl sokat a mai világban
- elég ha valaki a "nem" szó jelentésével tisztában van).

Ennyi IQ betyárt..mégis hol lehet a kifutó vége..kérlek,ti soha ne gyertek oda ha lehet..