Szép napot kívánok, Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, cuckold bármely formáját, doggingot kedvelő PÁRT keresnék...Akik mai nap folyamán (november 18. szombat, napközben/este/éjjel) autójukkal útbaejtik Cegléd-Szolnok környékét... Akár a Hölgy örömére, akár csak végignézni Titeket... Akár autótokban,... Bármilyen megoldásra nyitott, hármasban tapasztalt, ápolt, igényes, intelligens, jó méretű Férfiként... Ha léteztek, és izgatnak az efféle játékok, írjatok üzenetet!
Autóban szopatnék egy hölgyet a párja előtt. Privátban keress, köszönöm.
10 felé ma a Bajai nudi környékén valaki(k)?
Ma valaki Bp es kornyeken, aki szabadban, autoban szopatna? Esetleg valamelyik furdoben?
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Sziasztok
Valakik vannak most Gyomaendrőd környékén
Valakik vannak most Gyomaendrőd környékén
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Olyan férfit keresek, aki nem gyáva, és elmer jönni hozzám..
M6 vonalán valaki?
Sziasztok sportos 40 es pasi férfias mérettel ismerkedne
12 kerületben van búvóhelyem ,de utazni is tudok . Sportosabb partnerek érdekelnek üdv P

Ma este keresek aktív partnert Budapestről.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
43 éves budapesti pasi vagyok. 180 cm magas 100 kg. Hetero, ápolt és igényes. Nagyon szívesen megismerkednék autós kaland céljából budapesti vagy pestmegyei párokkal. Szép nagy buszom van, abban elférünk kényelmesen. Akár viberes előzetes ismerkedés is megoldható.

Sziasztok .Kecskeméten most autós ?
Sziasztok. Este jön valaki a szépvölgyire?
Autós kalandra pestmegye reptér?
Kiértem sötétített egyterűvel vagyok . Nagy benn a hely

Kiértem sötétített egyterűvel vagyok . Nagy benn a hely

Hello valaki szépvölgyibe ?
Sziasztok! Debreceni pár hölgy autós kalandra most?
Kisvárda és Nyíregyháza környékén valaki Hölgy Pár
Reptér ma 18 óra körül valaki? Esetleg pár...