Sziasztok mára keresem partnerem egy szingli nő személyében de párokhoz is szívesen csatlakozom

Kb 11 körül keresek partnert kölcsönös szopásra Szolnok Budapest vonalon helyem nincs kocsi van
Most valaki egy közös hokira, orálra reptér környékén?
Sziasztok. Valaki/Valakik egy jó szopás/szopatás?
Valaki Alsónémedi és környékéről????????
Nyugatinál ki szopatna most?
Valaki holnap gyáli piac???közös hoki???
Debrecenben ma este, kb éjfel fele autóval jó pasit felvennénk. Míg a férjem vezet engem megbaszhatsz a hátsó ülésen...
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!!Valakit izgat ilyesmi??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!!
Igen , válaszoltunk .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 18:19
Törölt felhasználó (4658346)

Írtam pm-t
Árasztó út végénél esetleg kukkolható pár?
HLi! Reptéren van valaki?
Írtam pm-t
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 17:54
Törölt felhasználó (4726624)

Ma késő ékszaka várnánk egy sportos heteró férfit , kizárólag orál szexre . Semmi több . Férjem nézné vagy oda tenné nekem ő is . Jelenleg pest megyében tartózkodunk és nem is tervezünk máshová menni. . Kizárólag 35-45 éves korig keresünk férfit autós kalandhoz és a sportos testalkat előnyt jelent. Mi teltebb pár vagyunk . Normális , intelligens jelentkezőket várunk és utána választunk. Többit privátban ( képgyűjtők létszi ne írjatok , inkább kérj és küldünk egyet
)

Ma késő ékszaka várnánk egy sportos heteró férfit , kizárólag orál szexre . Semmi több . Férjem nézné vagy oda tenné nekem ő is . Jelenleg pest megyében tartózkodunk és nem is tervezünk máshová menni. . Kizárólag 35-45 éves korig keresünk férfit autós kalandhoz és a sportos testalkat előnyt jelent. Mi teltebb pár vagyunk . Normális , intelligens jelentkezőket várunk és utána választunk. Többit privátban ( képgyűjtők létszi ne írjatok , inkább kérj és küldünk egyet
)

Kondorosi út végénél mostanában valaki?
Debrecenbe nem szopatna most meg valaki? Helyem van a belvárosban.
Reptérnél most valaki?
Fiatalt szopatnék este 22:30 után kocsimban vagy nálad. Gyál, vecsés, üllő, bp18ker és környéke.
Valaki várható a repterhez mostanában?
Valaki várható a repterhez mostanában?