Valaki a reptérnél meglesné a masztim?
Sziasztok. Gyöngyös és környékén szívesen találkoznék ma hölggyel. Esetleg párral.
Üllőn vagy környékén leszopna valaki most?
Sziasztok.Pest irányából m6 autópályán megyek 16 óra felé Szekszárdig.
Lenne kedve valakinek találkozni ?
Privátban keress köszönöm .
Lenne kedve valakinek találkozni ?
Privátban keress köszönöm .
Reptérnél valaki ma szopatna fiatal srácot?
Szia! Csütörtök vagy Péntek napközben is lenne kedved esetleg kalandozni?
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 14:46

Kalandoznék ma egy jót !
Csak nemdohanyzók!
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Én egy molett biszex nő vagyok.
Levélre reagálok!
Csak nemdohanyzók!
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Levélre reagálok!
Reptér végénél vki most?
Ma 11:30 körül kinézünk a Szépvölgyire.
Sziasztok.
Valaki mostanában a népligetnél aki szopni akar vagy közösen faszt verni?
Valaki mostanában a népligetnél aki szopni akar vagy közösen faszt verni?
Köki környeke ki akar szopni ? Ma vagyis szerda 00:45 kor érek rá! Írj!!!
Köki környeke ki akar szopni ? Ma vagyis szerda 00:45 kor érek rá! Írj!!!
De miért kell eroszakoskodni ?
Mert nem lehet megerteni ? (Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 01. 02. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 20:38
Mert nem lehet megerteni ? (Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 01. 02. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Azzal nincs bajom ha néznek vagy recsiznek először az lenne a cél a barátnömnek szoknia kell még ezt a dolgot. Ha valaki erőszakos azt meg ugyis elhajtom.
Budaörs - Tata vonalon valaki most?
Azzal nincs bajom ha néznek vagy recsiznek először az lenne a cél a barátnömnek szoknia kell még ezt a dolgot. Ha valaki erőszakos azt meg ugyis elhajtom.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 20:35

Sztem a nezelodokkel se lenne gond aki csak meglesne mondjuk egy partit vagy hoki és közben esetleg os is hokizik és ha Keve tartja akár csatlakozik
Inkább azokkal van a baj ha megallsz pl nem a kiserdoben hanem mellett ahol jössz ki hátrafelé és megall kicsit odébb kiszall és jön aoda már elovett farokkal és kérdezett hogy szopsz
Odébb mész és jön utánad
Na ezekből elég
Inkább azokkal van a baj ha megallsz pl nem a kiserdoben hanem mellett ahol jössz ki hátrafelé és megall kicsit odébb kiszall és jön aoda már elovett farokkal és kérdezett hogy szopsz
Odébb mész és jön utánad
Na ezekből elég
Nagyonszépen köszönöm a választ
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 20:17

Ha szóló pasiként keresel hetero kalandot, akkor bizony hosszú, kitartó és gálásoktól mentes hozzáállást kell tanúsítanod és nem árt az sem, ha tudod, hogy mit miért teszel. De ha párként vagytok kint és pasik a célpontok, akkor a világ legegyszerűbb dolga a tiétek.
A kisgyerekes családok és egyéb, a repülőkért kimenő emberek jellemzően középen, a kerítésnél vannak, hiszen ott szállnak el a repcsik 40 méterrel a fejük felett, adja magát. Oda szexuális céllal kimenő emberek maximum előismerkedni állnak, vagy potenciális lehetőségek híján figyelni a bejövő forgalmat. De attól bármelyik irányba (balra, jobbra, hátra) elfelé már jellemzően nem véletlenül megy az ember. Különösen igaz ez a kifutótól jobbra eső, kiserdőnek hívott részre, ahol a repülők már alig látszanak, cserébe egész jól el lehet bújni az avatatlan szemek elől, mégis szem előtt lenni az avatottak számára.
Na ha egy ilyen pontot megtaláltatok, akkor semmi más dolgotok nincs, csak várni az érkezőket (mert időről időre lesznek), és tenni, amit tenni szeretnétek
Az persze fontos, hogy megfelelően látszódjatok is, de ezt ti szabályozzátok, hogy mennyire (fények, lehúzott ablakok, esetleg kiszállás a kocsiból). Az érkezők egy része befosik majd és úgy tesz, mintha vak lenne, csak elmegy "véletlenül" arrafelé néhányszor, de egy része képes kommunikálni, és akkor már minden sínen van. Ha esetleg nem gangbang partit szeretnétek, csak hármasban elmenni valakivel egy kis előjáték után, természetesen azon a sok négyzetkilométeres erdős területen ez szinte bárhol lehetséges.
A kisgyerekes családok és egyéb, a repülőkért kimenő emberek jellemzően középen, a kerítésnél vannak, hiszen ott szállnak el a repcsik 40 méterrel a fejük felett, adja magát. Oda szexuális céllal kimenő emberek maximum előismerkedni állnak, vagy potenciális lehetőségek híján figyelni a bejövő forgalmat. De attól bármelyik irányba (balra, jobbra, hátra) elfelé már jellemzően nem véletlenül megy az ember. Különösen igaz ez a kifutótól jobbra eső, kiserdőnek hívott részre, ahol a repülők már alig látszanak, cserébe egész jól el lehet bújni az avatatlan szemek elől, mégis szem előtt lenni az avatottak számára.
Na ha egy ilyen pontot megtaláltatok, akkor semmi más dolgotok nincs, csak várni az érkezőket (mert időről időre lesznek), és tenni, amit tenni szeretnétek

Sztem a nezelodokkel se lenne gond aki csak meglesne mondjuk egy partit vagy hoki és közben esetleg os is hokizik és ha Keve tartja akár csatlakozik
Odébb mész és jön utánad
Na ezekből elég
Odébb mész és jön utánad
Na ezekből elég
Ha szóló pasiként keresel hetero kalandot, akkor bizony hosszú, kitartó és gálásoktól mentes hozzáállást kell tanúsítanod és nem árt az sem, ha tudod, hogy mit miért teszel. De ha párként vagytok kint és pasik a célpontok, akkor a világ legegyszerűbb dolga a tiétek.
Az persze fontos, hogy megfelelően látszódjatok is, de ezt ti szabályozzátok, hogy mennyire (fények, lehúzott ablakok, esetleg kiszállás a kocsiból). Az érkezők egy része befosik majd és úgy tesz, mintha vak lenne, csak elmegy "véletlenül" arrafelé néhányszor, de egy része képes kommunikálni, és akkor már minden sínen van. Ha esetleg nem gangbang partit szeretnétek, csak hármasban elmenni valakivel egy kis előjáték után, természetesen azon a sok négyzetkilométeres erdős területen ez szinte bárhol lehetséges.

Kifuto végenel ma van kint valaki ?
Valaki világosítson már fel légyszíve, hogy hogy kéne működjön ez. Multkor barátnőmmel voltunk kint a reptér végénél. Kisgyerekeseket láttam csak meg egy autót a réten. Nyilván a kisgyerekesek mellett nem csináltunk semmit arrébb mentünk a reptér mellé (bal oldalra ki álltunka rétre aztán elvégeztem a férfiúi kötelességemet. Láttam egy autót ami közép tájt állt nyilván nem megyek oda nézelődni , vagy nemtudom emiatt én éreztem volna magam kellemetlenül. Lebeszélni itt meg senkivel nem lehet semmit főleg azért nem , mert én is elég random csinálom a dolgaimat. Szval aki nem csak kamuzik. Mesélje már el privátban hogy ha volt része ilyenben már ott pontosan mi hogy történt . Tényleg érdekel
Nem tudom miért tiltottál le pedig már sokszor kalandoztam volna veled...
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 14:46

Kalandoznék ma egy jót !
Csak nemdohanyzók!
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Levélre reagálok!
Csak nemdohanyzók!
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Levélre reagálok!