Megnéznék egy spriccet ma délelőtt Albertirsánál,a régi 4esnél a régi étteremnél
Győr környékén kalandozó pároshoz csatlakoznék diszkrét nézőként, vagy esetleg a hölgy örömére.Ma délelőtt vagy kora délután.
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Mostanában reptérnél bi pasi?
A reptéren nagy volt a forgalom 4-7 közt. Holnap is meg kell nézni
Nagyon csinos volt ma délután a szépvölgyin a fekete ruhás hölgy,remélem egyszer közelebb kerülünk égymáshoz.
Sziasztok!Holnap vastagf urak,idősebb urak,átutazók a környékemen?Egyoldalúan segítenék ,nem csalódnál.....keress bizalommal,privát üzeneteben!Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok, kint vagyok a szépvölgyin. Valaki kaland?
Budapesten ma pár vagy nagyfarkú pasi valamerre?
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen fuvarozom őket! Ma este! Akár csak néző is lehetek! wink Más helyszín is ok!!
Repter??
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Reptéri kifutón van valaki?
Idősebb urat keresek, aki a számba spriccelne.
Valaki van kint a reptérnél?
Sziasztok!
Szépvölgyin van most valaki kint?
Szépvölgyin van most valaki kint?

Fehervaron autóskakandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Mostanában Szekszárdról Pest irányába megyek. Valaki? Esetlwg pihenőbwn verném ha valaki kukkolna.
Én megyek, 15:30-ra
(Ez egy válasz zsámbék üzenetére (2024. 01. 03. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyok a kifutónal szopnék fiatal 30éves srác vagyok