ki probálna mobil glory hole-t?lenne rá igény?
Beinduuuuult, ma már le sem állítom
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Senki erre? SoS
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 13:30

Valaki a népligetnél, segítene bebikázni a mercit? Kábelem van...
Vajda Péter utcai parkoló

Sziasztik! Reptérnél pár vagy hölgy mostanában?
https://maps.app.goo.gl/rbsYqRuof3jchHnh9?g_st=ic
(Ez egy válasz Bence9999 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a népligetnél, segítene bebikázni a mercit? Kábelem van...
Vajda Péter utcai parkoló

Épp arra tartok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 12:28

Törölt felhasználó (4712346)

valaki most a reptérnél?
Este Szépvölgyin pár? Ahova be lehet csatlakozni a hölgy örömére? 21 órától ráérek.
valaki most a reptérnél?
Sziasztok! A szépvölgyi az pontosan hol található?
megálltam kicsit lejtőzni,megnéznék egy masztit most Albertirsánál a régi grill büfénél
Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon
Megnéznék egy spriccet ma délelőtt Albertirsánál,a régi 4esnél a régi étteremnél
Győr környékén kalandozó pároshoz csatlakoznék diszkrét nézőként, vagy esetleg a hölgy örömére.Ma délelőtt vagy kora délután.
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Mostanában reptérnél bi pasi?
A reptéren nagy volt a forgalom 4-7 közt. Holnap is meg kell nézni
Nagyon csinos volt ma délután a szépvölgyin a fekete ruhás hölgy,remélem egyszer közelebb kerülünk égymáshoz.
Sziasztok!Holnap vastagf urak,idősebb urak,átutazók a környékemen?Egyoldalúan segítenék ,nem csalódnál.....keress bizalommal,privát üzeneteben!Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok, kint vagyok a szépvölgyin. Valaki kaland?