Sportos vékony passzívként pucsítanék az autómból Ferihegy környékén gyors szó nélküli ürítésre ma reggel/délelőtt.
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Ha a kocsi kényelmetlen lenne, akkor tudok fogadni is párt esetleg egy kis erotikára

sziasztok szegeden leszünk szombat este átutazóba párokkal ismerkednénk esetleg lánnyal .......
Sziasztok! 23:30-24 óra környékén hölgy tagunk egy szép faszt kiverne előttem az kocsiba. Bevált helyünk van - köszi !
Péntek délután BP-Debrecen vonalon megyek autóval, lányok, párok társaságát szívesen élvezném az úton.
Holnap estére keresek partnert Heves megye és környékén! Autós kaland is rendben! Higiénia és diszkréció adott és elvárt! 29/f
Sziasztok. Holnap hajnalban illetve delutan balaton deli partjan szopatnek/dugnek. Kep nelkul ne is irj igenyes passziv fiatal sracot keresek max 35 eves korig!
Szép faszt szopnék , dughatsz , használhatsz késö este , éjjel
Ma 20:30-körül megyek a reptérhez ! Lesz kint valaki kukkoló vagy masztizó ?
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 17:34
Törölt felhasználó (4219592)
VIP

Sziasztok!
Ma este valakinek a szájába adnám a farkam délpest környékén. Hely kellene vagy kocsiban.
Ma este valakinek a szájába adnám a farkam délpest környékén. Hely kellene vagy kocsiban.
Sziasztok! Kint vagyok a reptéren. Tervez kijönni esetleg nő vagy pár?
Szépvölgyin nagy a csend. Tervez kijönni valaki?
Valaki aki belvarosban??
Sziasztok Fót Dunakeszi környékén valaki?
Vecsés Maglód Ecser környékén kölcsönös hoki orál?
Sziasztok!
Kondorosi-Budafoki sarkán, a Duna-parton?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:53
Törölt felhasználó (4661789)

Most a campona környékén nagyfarkú akinek kiverhetném???
Szigetszentmikloson szopnék
Ma valakii valamit?