Szigetszentmikloson cumiznék ma.
Reptér és környékéről pár vagy hölgy?
Jön ki nő 13 h körül a reptérre ?
Sziasztok!Ma dun M1vonalon,pihenőben,vastagf,diszkrét urakon segítenék egyoldalúan!!Adatlapot olvass,keress bizalommal privát üzenetben!!
Sziasztok !
Ma kora délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal
Ma kora délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal
Győr környékén szopnék
Ki veri ki párom képére személyesen,autóban mutatok képet,van nálam bugyija is.
Ma esti "autós" kalandra érett hölgy, pár ismeretségét keresem.
Győr-Kisbér környékén.
Győr-Kisbér környékén.
Sziasztok pénteken esti hancurra keresek egy nőt vagy esetleg párt akiknél a férfit izgat ha más kényezteti a párját majd közösen...(Tolna-megye első sorban)
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Ma napközben Szentendre környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Holnap napközben a Dunakanyar környékén partnert keresnék orálra, autóban vagy a szabadban.
Napközben párt keresnék akik élveznék ha mindkettőjüket kényeztetném orálisan vagy csak a pasit a párja előtt szopnék!!!?? Létezik ilyen páros esetleg???
Szigetszentmikloson holnap cumiznék napközben. Kocsiban
Ezüst színű autó a dombnál innét van ?
Szia. Merre vagy? Én igen.
(Ez egy válasz Pittaa üzenetére (2024. 03. 20. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben szopok ma este,kocsival megyek.jelentkező?
Sziasztok ! Ma késő estére keresünk hölgy tagunk részére egy sportos srácot .( adatlap szerint ) . Ha már írtál és nemet mondtunk kérlek ne jelentkezz … próbálunk válaszolni de van aki kimarad néha, elnézést . Igen, pár mondatot szoktunk váltani e-mailon és egy arc nélküli képcserét is mert nem mindenkivel bármi áron.
Győrben diszkrét nem macis srác cumizna.
Veszprémben valaki,akar kölcsönösen? Vagy csak én fuvolàzni?