Sziasztok!
Holnap jó idő esetén autós kalandra keresek partnert, nő vagy pár személyében!
Holnap jó idő esetén autós kalandra keresek partnert, nő vagy pár személyében!
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Reptéren mi a helyzet? Mostanság? :P
reptéren valaki mostanában?
Sziasztok. Ma estére Kecskemét környékén keresek hölgyet párt. Masszőr pasi vagyok.
Ma délután velencei tó környékén kaland?
valaki ki vinne reptéri kifutó végéhez vagy valami hasonló helyre Budapesten?
Este 6 és 7 körül valaki autos kaland bi uni srác vagyok Budapest szolnok között autom van
Repteren lesz kint valaki?? 13 óra?
Hölgyekel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van.
Sziasztok, autós maszti párom képére, Érden?
9 környékén a reptéren leszek !
Most délelőtt reptéren valaki?
hmm ezt én is kipróbálnám
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 27. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 27. szerda 22:42

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Szépvölgyi parkolóban most valaki? Közös hoki is jöhet.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Dánszentmiklós 405ös út körny?
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív partnert. (Bp)
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív partnert. (Bp)
Valaki most a reptérnél?