Repülőtérnél szopnék mostanában. Egyszerre többet is.
Bi pasit keresünk, aki párhoz csatlakozna, autós orálhoz. Tatán. Fotó nélkül ne is beszéljünk.
Sziasztok, ma délelőtt valaki masztizna párom képére,Érden?
Sziasztok. Olyan partnert keseresnék ma estére, aki szereti a kényeztető, egyutleteket.. És esetleg kedveli a harisnya stb.. Érden és környékén.

Szegeden keresek párt vagy férfit
szerintem összehozhatnánk valamit...
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
jó lehet...
és merre..?
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Délpesten vagyok Campona. Jó nektek?
Sziasztok
ma hajnali 1-kor? Pesten vagy delpest?

sziasztok ma este 7-8 között ki volt kint a repteri kifutó végénél akinek volt kalandja is???
Sziasztok. Olyan partnert keseresnék ma estére, aki szereti a kényeztető, egyutleteket.. És esetleg kedveli a harisnya stb..
Érden és környékén.

Tervez valaki most feljönni szépvölgyire ?
Sziasztok.
Mai Nap akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mai Nap akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.

akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szia.
Engem érdekelne, de nem tudok privát üzenet küldeni neked. (Ez egy válasz lallerbp üzenetére (2024. 04. 03. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne, de nem tudok privát üzenet küldeni neked. (Ez egy válasz lallerbp üzenetére (2024. 04. 03. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Gárdonyi nudira van aki 20 fok környékén már jár ko? Hétvégén gondolkozok, hogy kinézzek.
Sziasztok!
Reptér most?
Reptér most?
Sziasztok!
Ma este szopatna valaki Budapesten belül? Helyem nincs.
Ma este szopatna valaki Budapesten belül? Helyem nincs.
Sziasztok!
Ma este 9, fél 10 körül Szépvölgyi?
Ma este 9, fél 10 körül Szépvölgyi?
Sziasztok.Esetleg a Szépvölgyi út végén a parkoló…
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 03. szerda 15:51
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
ma Pesten este 10- hajnali 1-ig merre èrdemes elnèznünk kocsival?
) :P

A reptèri kifutóhoz mi a pontos cím?
Vagy merre van?
Vagy merre van?