Sziasztok!Fél 9-9 között a reptérnél leszünk párként a kiserdőnél.
Ma este is párom nélkül kalandoznék. ( férfi vagyok ). Azaz egy szimpatikus srácot keresnék .Egyszer már csak összejön. Tudom , késő este és csak egy farokverés de nekem ennyi fér bele egy ilyen kalandba .
Miskolc környéken is van "reptér vagy szépvölgyi" felé hely?
Gödöllön , domonyi pihenö szopna fiatal? 7 ig elvagyok
Sziasztok! Reptérnél ma lesz kint pàr? Kinézünk estefelé!
Valaki M5 Tesco??
Sziasztok!
Holnap reggel (04.07) Hódmezővásárhely - Orosháza környékén valakinek van kedve autóban, szabadban találkozni? Privát üzenet írj legyszives.
Holnap reggel (04.07) Hódmezővásárhely - Orosháza környékén valakinek van kedve autóban, szabadban találkozni? Privát üzenet írj legyszives.
Sziasztok!
Monor?
Monor?
Zala megyében ma délutántól autós/szabadban talira (is) keresek aktiv partnereket. Kiváncsi heterók is írhatnak.
Pécs?
Veszprém?
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Sziasztok most valaki cumizna kirlay utcaban

Reptérnél most?
Ma este 22 óra után tali , térdelek te ürítés és mindenki megy tovább
Ma délután Nagykanizsa környékén autós kaland?Hölgyek,párok?Csak ha komolyan gondolod!
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Bi pasi Pesten most kocsiban?
Szép napot kívánok, Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, cuckold bármely formáját, doggingot kedvelő PÁRT keresnék...Akik mai nap folyamán (ápr. 6. szombat, napközben/este/éjjel) autójukkal útba ejtik Cegléd-Szolnok környékét... Akár a Hölgy örömére, akár csak végignézni Titeket... Akár autótokban,... Bármilyen megoldásra nyitott, hármasban tapasztalt, ápolt, igényes, intelligens, jó méretű Férfiként... Ha léteztek, és izgatnak az efféle játékok, írjatok üzenetet!
Ma este pár bp-en? Eldugott helyen, egymás mellett autóban..