Ez így igaz !!!
(Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
a párod előtt lenne ez izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 13:01
Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
egyértelműen küldd el a f***ba ha nem tetszik
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 12:41

Bocs, de ha valaki nem ért a jelzésekből, akkor mi hazamegyünk.
Miért kell húsz percen keresztül a seggünkben lenni?
Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok.
Ha érdemes, és készülnek ki párok, én is szívesen kiszaladnék kis kukkolásra, vagy ha szimpatikusnak találtok beszállásra. Részleteket feltételeket beszéljük meg privátba. De lehet máshol is Pest megye Déli részén. Ha tovább gurultok, tudni fogom hogy még kukkolóként is esélytelen vagyok.
Csodás napot kívánok.
Ha érdemes, és készülnek ki párok, én is szívesen kiszaladnék kis kukkolásra, vagy ha szimpatikusnak találtok beszállásra. Részleteket feltételeket beszéljük meg privátba. De lehet máshol is Pest megye Déli részén. Ha tovább gurultok, tudni fogom hogy még kukkolóként is esélytelen vagyok.
Csodás napot kívánok.
Sokan vannak?
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 12:41

A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi.
Privizz.....köszi.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Hölgy elött masztiznék autóban,szabadban,lakásban
Sziasztok ! Mivel itt a jó idő így szabadban -szabadon! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Dél Bp. környékén valaki?
Most jön pasi a szépvölgyire?
Kinézek ma 13-órára a reptérhez ! Hátha végre találok egy párocskát vagy csajszit aki kukkolna egy masztit.... vagy esetleg mást is kitalálhatunk...
Sziasztok Cserkeszőllő, Cibakháza, vonzáskörzetéből keresek ha lehet párt, de bármi szóba jöhet.
Sziasztok. Pécsen ma valaki nudi? Vagy bármi más?
Reptéren: Mindketten Dél-Pestről, én kék Forddal, Te szürke Volkswagennel. Farkad a számban, rush a kezedben, majd a végén elszívunk egy cigit. Ha magadra ismersz írj rám!