Holnap valaki szopatna delelott??
Holnap késő délután/kora este pár esetleg nem vágyik egy kis izgalomra? Reptéri kifutón pl ? Szívesen kukkolnék vagy csatlakoznék.
Eger szélén ma este szopatok!
Csatlakozni vágyó,esetleg kukkoló lenne?
Csatlakozni vágyó,esetleg kukkoló lenne?

Reptéren vagyok Burger King előtt. Szopnek
Pest Hegyeshalom útvonalon aktív pasi?En 180.85.41sportos bő passzív vagyok
Estét
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Reptér ma este tervezi valaki, hogy jön ki?
Én kint vagyok, meg még pàran... csak miba jel?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptér mostanában?
Hello ma este 9korul szopatnek budaörson
Párosunk férfi tagja vagyok. Ma estére keresek egy sportos vagy átlagos testalkatú srácot akivel kölcsönösen nézhetjük párunk szexképeit és kiverhetem a farkát közben.
Sportosabb férfi vagyok én is. Diszkrét és ápolt.
Sportosabb férfi vagyok én is. Diszkrét és ápolt.
M5 tesconal valaki?
Budapesti fiatalember 18 és 50 év közötti hölgypartnerét keresi
38 éves, fiatalos független budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű, 170 cm magas, 67 kg, rövid barna haj és barna szem. Kellemesen potens intimmel.
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
38 éves, fiatalos független budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű, 170 cm magas, 67 kg, rövid barna haj és barna szem. Kellemesen potens intimmel.
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
Csepelen szopatnék, szopnék
Ma est 20-21 ora felé reptéren leszek szopathatna valaki kurvásan
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok!ma Tapolcàn cangàzok,közeli erdőbe is megyek,jó helyeket tudok!ha valakit érdekel egy kölcsönös szopàs erdőben,akkor jelezze!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok
Sziasztok
Ma 19’óra fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben kocsim mellett masztizom!
Privátba írjon ha valakinek lenne kedve meglesni!
Ma 19’óra fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben kocsim mellett masztizom!
Privátba írjon ha valakinek lenne kedve meglesni!
Autós vagy szabadtéri szopáshoz keresnék hölgy jelentkezőt. Privátban írj, köszönöm.