Benne vagyok én is ott vagyok polusnal
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Most éjjel Győrtől Pestig M1-esen?? Valaki??
Sziasztok pólus környéken valaki ?
Én benne lennék bármikor akár most is!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 18:47
Törölt felhasználó (4656111)

Ismét kiesett egy nagyfarkú pasi, ezért még mindig keresünk egyet aki megdugna egy lucskos kis szűk fehér puncit rendesen. 20 vagy + os vagy jó vastag kemény farokkal jövőhét elejére Budapesten estére.
Budapesten vagy az agglomerációban most vki?
Sziasztok!
Szombaton 14-16 óra között párommal meglátogatnánk a repteret. Tervez valaki ezen időpontban kimenni oda?Örülnénk ha összefutnánk párral, esetleg pasival. Részleteket privátban.
Szombaton 14-16 óra között párommal meglátogatnánk a repteret. Tervez valaki ezen időpontban kimenni oda?Örülnénk ha összefutnánk párral, esetleg pasival. Részleteket privátban.
holnap délelőtt szopnék méretest a reptérnél
Szépvölgyin ma vki?
Sziasztok.
Mai nap kilatogattunk a repteri kifutó vegehez... kicsit szomorkas helyzettel talalkoztunk.. EGY MECSES, EGY SZAL ROZSA ES EGY KICSI SZIV. tudja valaki hogy ez kiert van kint?
Mai nap kilatogattunk a repteri kifutó vegehez... kicsit szomorkas helyzettel talalkoztunk.. EGY MECSES, EGY SZAL ROZSA ES EGY KICSI SZIV. tudja valaki hogy ez kiert van kint?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok.Ma este Szépvölgyi re megy valaki?
Reptér?
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismét kiesett egy nagyfarkú pasi, ezért még mindig keresünk egyet aki megdugna egy lucskos kis szűk fehér puncit rendesen. 20 vagy + os vagy jó vastag kemény farokkal jövőhét elejére Budapesten estére.
este vki kocsival??
Ma este szívesen találkoznánk párral!
Sziasztok diszkrét nem kövér helyes srác Győrben szopna. Hely van .

Sziasztok. Ma este valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
Reptérnèl van kint valaki?
Csepelen szopatnék, szopnék
Szob-Vác vonalon valaki?