Mai napra keresünk haverommal hetero alapon párt vagy nőt ! Budapest és környékén !
Bp. Sehol senki?
Épp nézem az internetes szex felületeket. Vagyaid pont hu is.
Ilyenkor mikor ÜNNEP van de Pünkösdkor is majd. Ilyenkor Mindenki családi összejövetelekre, bográcsozás, sütés-főzés-ivászat van esetleg pecázás. Senki nem elérhető el!Nem tud meg lógni otthonról. Ne de majd holnap " munkaidőben" be lesz pótolva ez a nap is. Szexmoziba, vagy lakás pár órára , egy kis erdős piknik az autó mellett.
Ez van ilyenkor!
Együk a finom palacsintát, lángost hozzá a sörikét! Kellemes Napot! Éljen május 1 . Éljen a 20 éves EU csatlakozás. Hajrá!
Épp nézem az internetes szex felületeket. Vagyaid pont hu is.
Ilyenkor mikor ÜNNEP van de Pünkösdkor is majd. Ilyenkor Mindenki családi összejövetelekre, bográcsozás, sütés-főzés-ivászat van esetleg pecázás. Senki nem elérhető el!Nem tud meg lógni otthonról. Ne de majd holnap " munkaidőben" be lesz pótolva ez a nap is. Szexmoziba, vagy lakás pár órára , egy kis erdős piknik az autó mellett.
Ez van ilyenkor!
Együk a finom palacsintát, lángost hozzá a sörikét! Kellemes Napot! Éljen május 1 . Éljen a 20 éves EU csatlakozás. Hajrá!
Sziasztok.cuckold kedvelő párral ismerkednék ma délután,este a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját méretes szerszámmal autóban,természetben
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat és holgyeket
Szegeden most délelött szopatnák! Privátba írj!
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk. Autós kaland?
Sziasztok!
Ma (szerda) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szerda) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van. Igényes diszkrét srác vagyok!
Velencei tó környékén ma biszex Párt keresek autós kalandra!
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Autós kaland?
Reptérnèl?
Jó reggelt! Mèg van nagyjából 2-2,5 órám. Valakinek nincs kedve beleülni esetleg?
Valaki megszopatna?
Mostanság valaki a reptéren? :P
Sehol senki?

Valaki most Szépvölgyin?
Sziasztok! Reptérnél pár aki ismerkedne?
Reptérnél pár,aki kukkolható ??
Van fent valaki innen ?