Autóban basznák, szopatnék feleséget v barátnőt párja előtt vagy közösen vagy kukkolnálak titeket ( cuckold-dogging).Diszkréció adott.Kapcsiban vagyok.Írjatok nyugodtan.
Ma 18.óra után Körmend környéke egy kis kaĺand? Rábapart? Nőt keresek

Ma délelőtt Szekszárdtól Budapestig megyek a 6os úton. Épp ráérő, bevállalós, spontán párral szívesen összefutnék. Akár autós kalandra is! Igényes, diszkrét és tapasztalt vagyok!
Holgyeket , elhanyagolt feleséget , lányokat csajokat maszíroznèk , kényeztetnèk autóban ! De szivesen házhoz is megyek... Happy finissel a végén.
Ma este repternél keresek párt vagy nőt
Sziasztok,
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Mai nap folyamán a párommal Tapolcán az erdőben sexelnénk,szívesen vennénk kíváncsiskodó párokat,vagy pasikat.
Sziasztok 10 kör kölcsönös hoki oral Vecsés Gyál környéke
Mezőkövesd kőrnyéke! Párok? Nők? Autóban?
Sziasztok
Egymás előtti,melletti autós kalandot keresnénk ma napközben hölgy partneremmel!35 172 56.
Dél-Pestmegye!Kizárólag párok!!
Egymás előtti,melletti autós kalandot keresnénk ma napközben hölgy partneremmel!35 172 56.
Dél-Pestmegye!Kizárólag párok!!
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok M1 Bp-Győr útvonalon hölgy vagy Pár?
ki probálna ki műpuncit?
reptéren valaki most?
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Most estére pasik cumizását vállalom Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog!
Repter valaki?
Tiszakécskén valaki?
Holnap este 21 után autódba Budapesten szívesen könyitek rajtad , valaki ?
Hello valaki 11kerben cumizni 10utan hely nics sajnos
Hölgyekel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm