Valaki akar szopni v szopatni. Titkos haver Pesten?
Szia. Honnan veszed az eltűntetést?
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 21:38

Salviékról szeretnék pár mondatot írni. Nem értem miért lettek eltüntetve, az egyik legkorrektebb és legalább top3-as hölggyel rendelkező páros! Nem kategórizálni szeretnék senkit ne értsétek félre, de tényleg gyönyörű a hölgy! Amikor ők azt mondták hogy valahol ott lesznek akkor tényleg mindig meg jelentek, aktívan részt is vettek. Az hogy megvédi magát a vélt sérelmekkel szemben, ugyanúgy neki is mint mindenki másnak joga van szerintem. Kedves adminok, tisztelettel kérdezem ha egy bizonyos számú pozitív visszajelzés érkezik velük kapcsolatban akkor feloldjátok a tiltást?
Valaki most robert karoly korut korul?

Csatlakozom. Lehetséges, hogy nem szeretik a tiltók a bajor autót
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 21:38

Salviékról szeretnék pár mondatot írni. Nem értem miért lettek eltüntetve, az egyik legkorrektebb és legalább top3-as hölggyel rendelkező páros! Nem kategórizálni szeretnék senkit ne értsétek félre, de tényleg gyönyörű a hölgy! Amikor ők azt mondták hogy valahol ott lesznek akkor tényleg mindig meg jelentek, aktívan részt is vettek. Az hogy megvédi magát a vélt sérelmekkel szemben, ugyanúgy neki is mint mindenki másnak joga van szerintem. Kedves adminok, tisztelettel kérdezem ha egy bizonyos számú pozitív visszajelzés érkezik velük kapcsolatban akkor feloldjátok a tiltást?
párok valaki nem jár most Tapolca vagy Sümeg környékén ?
Most valaki ?
Most valaki ?
Sziasztok!
Olvasom itt a hozzászólásokat, hogy a reptérnél keresnek szexet sokan. A Liszt Ferenc reptérről van szó? Párokkal, akár bi párokkal is szívesen találkoznék, esetleg jó farkú, borotvált bi sráccal egy kis cumira. Aki tud infót adni, hogy hol és milyen randik adódnak a szabadban, azt megköszönöm!
Olvasom itt a hozzászólásokat, hogy a reptérnél keresnek szexet sokan. A Liszt Ferenc reptérről van szó? Párokkal, akár bi párokkal is szívesen találkoznék, esetleg jó farkú, borotvált bi sráccal egy kis cumira. Aki tud infót adni, hogy hol és milyen randik adódnak a szabadban, azt megköszönöm!

Reptéren a kis erdőnèl a két autós innen volt?

Holnap reggeli szopasra valaki pedten
Van valaki a reptéren???
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapest és környéke!Ne hívj taxit hanem hívjatok engem!!Van itt valakit akit ez érdekel és izgat?? Privát üzeneteket várok!!!
Egy izgalmas párral szívesen kalandoznék most Győrben!
Van valaki a reptéren??
Kecskemét ba közt bárhol valaki valamire?
Dánszentmiklós közelében vki kocsival?
Most nagyfarkú aktiv pasi aki telegecizné az arcom. Reptérnél???
Nepligetbe sincs senki?
Most Győrbe valaki