Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Hello Veszprém környéke ?
Milyen lehetőség volt a kiserdőben? Lehetett csatlakozni a párhoz vagy csak nézelődni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 13:42
Törölt felhasználó (3902482)

Köszönet a kis erdőben a párnak a lehetőséget!!
Szuper volt
Szuper volt

Mint már oly sokszor.
Azért az érdekes hogy valahogy mindig így alakul, hogy folyton újra kell regisztrálniuk. A mostanit nem láttam, annyira nem is érdekel, de ahhoz hogy korrekt pár akik mindig megjelennek (tudom nem te írtad de elhangzott korábban), annyit hozzá fűznék, hogy pont ők voltak akik meghirdettek egy eseményt a retérre majd a néhány szerencsés kiválasztottal, akiket privátban értesítettek, felvonultak a Szépvölgyire. Nem mondom, rafinált, de nem korrekt.
Ezután minket lehívtak a reptérre, egyeztettünk, beszéltünk telefonon, majd elindultunk ki lefürödve, felöltözve. Odaúton még csörögtek, hogy kicsit késnek mert csatlakozik egy másik páros is és őket még bevárják otthon, de mindenképpen jönnek, ne menjünk sehova. Ezek után többé nem vették fel a telefont, nem üzentek, semmi...később se jött üzenet, hogy sorry, változott a program, vagy bármi. Másfél órát vártunk rájuk hiába.
Utána átmentünk egy klubba, ahol végül jól sikerült az este... (Ez egy válasz Bajnok420 üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért az érdekes hogy valahogy mindig így alakul, hogy folyton újra kell regisztrálniuk. A mostanit nem láttam, annyira nem is érdekel, de ahhoz hogy korrekt pár akik mindig megjelennek (tudom nem te írtad de elhangzott korábban), annyit hozzá fűznék, hogy pont ők voltak akik meghirdettek egy eseményt a retérre majd a néhány szerencsés kiválasztottal, akiket privátban értesítettek, felvonultak a Szépvölgyire. Nem mondom, rafinált, de nem korrekt.
Ezután minket lehívtak a reptérre, egyeztettünk, beszéltünk telefonon, majd elindultunk ki lefürödve, felöltözve. Odaúton még csörögtek, hogy kicsit késnek mert csatlakozik egy másik páros is és őket még bevárják otthon, de mindenképpen jönnek, ne menjünk sehova. Ezek után többé nem vették fel a telefont, nem üzentek, semmi...később se jött üzenet, hogy sorry, változott a program, vagy bármi. Másfél órát vártunk rájuk hiába.
Utána átmentünk egy klubba, ahol végül jól sikerült az este... (Ez egy válasz Bajnok420 üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt értett párral vagy hölggyel kalandoznék Szfváron vagy környékén Ápolt 48 éves ff vagyok ! Több info írj privátban. Laci
Sziasztok! Debrecen és környéke..... fiús kaland?
Sziasztok!
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Holnap délelőtt értett párral vagy hölggyel kalandoznék Ápolt 48 éves ff vagyok ! Több info írj privátban. Laci
Köszönet a kis erdőben a párnak a lehetőséget!!
Szuper volt
Szuper volt

Autós maszti? Csatlakozna valaki?
Ez engem is érdekelne! Fantasztikusak voltak!
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 12:23

Ki volt a nagyon csinos, kedves párocska ma 11-kor a fehér autóval a kiserdőben?
Köszönjük a kulturált show-t.

Ki volt a nagyon csinos, kedves párocska ma 11-kor a fehér autóval a kiserdőben?

Reptérnél?
Érden autóban masztizni párom képére?
Siófok környéke?
Sziasztok, Gödöllő Veresegyház vonalon ma esetleg hölgy aki találkozna?
Idő jó lesz?
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Dél körül lesz kint valaki a reptéren?
Sziasztok csütörtökre napközben keresek Soroksár Auchannál vagy Gyálon olyan csajt aki kedveli a "lehet meglátnak" izgalmakat
Gödöllő?