Reptérnél van valaki, aki bekapná nekem?
Benne vagyok
Benne vagyok
Benne vagyok
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnalak 15ker!!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Autóskaland ,közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok egy szexi 40 es hölgyel 15 óra környéken a reptéren leszünk szívesen ismerkednénk párokkal nagyobb méretű pasikkal hölgy örömére üdv üzeneteket nem kérünk

Lajosmizse környékén valaki?
Sziasztok! Szombaton reggel 8 kor megyek Gárdonyi nudira! Szívesen ismerkednék Hölgyekel/Párokal!
Hali. Reptéren most valaki?
Mikor,hol?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressünk kisebb mérettel rendelkező bi férfit, hölgyet.
Sziasztok.a este valaki autós kaland?
hello farkam veretném Tiszakécske és környékén írj privátban köszi
Szolnok környéki nőt keresek ma napközben, akár a férj jelenlétében is.
Szia ma este 22 óra után szopnálak autódba vagy a szabadba
Valaki szigethaol ?csepel? Kornyeke? Nők? Esetleg parok? Diszkreten? Egy vekony cigany srac erdekel valakit?
Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Szombat késő este lesz kint pár esetleg a Reptéri kifutónál?
sziasztok Ma estére (csütörtök) vagy holnap estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot