Sziasztok, Veszprém vagy Fejér megye, valaki?
Reptérnél nagyfarkú most???
Érden valaki egy autós maszti párom képére?
Reptérnél valaki?
Van most valaki a reptéren??
Reptérnél nagyfarkú most???
Kecskemét Solt között kamionos kalandra nő vagy pár ma napközben?
Sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nógrád megyében akár ma este is szóba jöhet egy személyes találkozó vagy a hét bármely napján este. Benne vagyok autós kalandban vagy csak kézi játékokban vagy írásban de akár 3as szexben is akár nálatok akár ey megbeszélt helyen autós kaland vagy panzió. Benne vagyok sok mindenben az se gond ha csak beszélgetünk egyet személyesen várom lányok párok jelentkezési.
Sziasztok
Monor és környéke esetleg..?
Monor és környéke esetleg..?
Csepelen valaki?
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasikat, párokat
Csepelen passzív buszsofőr van?
Reptérnél délelőtt méretes farkú pasi, akinek kiverhetném, és a végén telespriccelné az arcomat????
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
Délután 5körül kérhetek egy fuvart újpestről 16 kerbe?

Jo reggelt.
Ma is állok rendelkezésre, akár adatlapom szerint is.
Ma is állok rendelkezésre, akár adatlapom szerint is.

Szivesen szopnek ma delelott...
Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék hozzátok.
40 éves sportos évek otatobbesezo pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 03:53
Én szívesen csatlakoznék hozzátok.
40 éves sportos évek otatobbesezo pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4738708)

Sziasztok ! Szimpatikus párral a férfiakat kényeztetve egy orális párcserét kipróbálnánk. Teljesen átlagos , hétköznapi párocska vagyunk. Ápoltak és a diszkréció természetesen adott és elvárt . Ugyan így egy átlagos párt keresnénk ehhez és természetesen a szimpátia nekünk szükséges . 36-46 éves korig szeretnénk igazából ismerkedni de természetesen nem kőbe van vésve ez . Mi nem dohányzunk !
Sziasztok ! Szimpatikus párral a férfiakat kényeztetve egy orális párcserét kipróbálnánk. Teljesen átlagos , hétköznapi párocska vagyunk. Ápoltak és a diszkréció természetesen adott és elvárt . Ugyan így egy átlagos párt keresnénk ehhez és természetesen a szimpátia nekünk szükséges . 36-46 éves korig szeretnénk igazából ismerkedni de természetesen nem kőbe van vésve ez . Mi nem dohányzunk !