Valós létező hölgyekkel bi párokkal ismerkednek Budapesten és vonzáskórzetében
Mai napra keresek egy nagyfarkú aktiv pasit,aki telegecizné az arcom. Gumiban szopatna. Pest vagy környékén. Ápolt, egészséges legyél.
Repteri kifutonál most szopnék vagy szopatnék
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Gyöngyös valaki?
XI ker árasztó út Duna-part 5:30 ?
Repter vki?
Remélem sikkerel jártok. Én épp vidéken. Hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 22:37
Törölt felhasználó (4738708)

Sziasztok . Párom szeretné látni ma éjszaka , hogy kiverem egy idegen srác farkát ő előtte. Sajnos hajnal 1körüli időpont lesz jó nekünk kb . Most nem kizárólag fiatal fiút keresünk de valóban egy normális és szimpatikus srácot szeretnénk találni. Ismerkedés képen váltunk azért jópár mondatot ( e-mail chat ) és képet is cserélnénk , hogy valósak vagyunk - e és ő is olyan amilyennek mondja magát. Itt Friss képet kérünk ! Többit privátba .
Sziasztok . Párom szeretné látni ma éjszaka , hogy kiverem egy idegen srác farkát ő előtte. Sajnos hajnal 1körüli időpont lesz jó nekünk kb . Most nem kizárólag fiatal fiút keresünk de valóban egy normális és szimpatikus srácot szeretnénk találni. Ismerkedés képen váltunk azért jópár mondatot ( e-mail chat ) és képet is cserélnénk , hogy valósak vagyunk - e és ő is olyan amilyennek mondja magát. Itt Friss képet kérünk ! Többit privátba .
Semmi, az nem nektek való úgyis már repteret is kezditek elbaszni.
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi.
Class fotók
plane a tescós nagyon ott van, beválalos vagy dorka
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Class fotók

Beljeb nem jonnel?
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a szepvolgyi???
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi? Párok?
Kb egy óra és ott leszünk
Kb egy óra és ott leszünk
Szepvolgyi?
Sziasztok! Reptérnél férfias férfit kényeztetnék.
Szerintem ez a un "Loss awareness" dinamika, azaz még ha nincs is a pályán de a lelátóról csapja a zajt mintha ő is játékban lenne...
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2024. 07. 06. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 21:29

Tanulságos volt ez a tegnap este (is).
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt...
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt...
Nyèki tòra kimennèk autoval es a farkam simogatnám miközben nézem a meztelen feleségeket
Valaki?
Valaki?
Este esetleg valaki Keszthelyen a parton? Hölgy vagy pár társaságát keresném parton való huncutkodásra…