Hölgyet élvezésig nyalnám,Budapesten,akár kocsiban is.
Sziasztok. Holnap szerdán délután a reptérnél teljesen meztelen napozok. Pár megközelíthetne,illetve dughatnának melettem. Priviben írjatok,megírom hol és mikor.
népligetbe megy ma valaki?
Ma este autóban masztizni párom képére?
Ma Sóskúton valaki15:00-16.30ig?
Pár esetleg akik mindketten szeretnek cumizni?
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szia! Ha mentek szépvölgyire vagy normára, írj előtte. Sportos méretes pasi.
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 13:01

Sportos 40 es párként kinézünk a reptérhez párokkal ismerkednénk esetleg extra méretű pasival kizárólag hetero alapon ma 14 óra körül
Esténként autódban szopnálak Budapesten
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Győrben felvesz egy fiatal srácot valaki autós kaland?
Sziasztok. Holnap estére 07.10 keresnék hölgyet vagy párt autós talira Népligetnél. Irj privátba,megírom mikor és hol pontosan.
Leszopnék egy szép ápolt faszt,autóban,szabadban!
Szerda reggel 6.30-7.00 ig kifutó végénél? Valaki jön?
Csepelen passzíval veretném
Mai nap 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Itt van a terepjárós lány a kifutóról, akivel beszélgettem?
Valaki éjszakára Ózdon vagy környékéröl?
Reptéren van kint valaki?