Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !Ha van autótok plusz pont

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok szombat este azaz 20-án keresünk VÁCON A VIGADALOMBAN lányt párt kis ismerkedesre séta a dunaparton és egy kis játék esetleg. Párok lányok fiúkat nem keresünk szombat 21óratol. Váci viadalon. Várjuk leveleiteket üdv e és p
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a bukkake partyn való részvételt, bár az egyéni rekordunk megdöntése nem sikerült, csak kilenc adag jött össze, de nagyon élveztük, jó volt a társaság, reméljük legközelebb is lesz ilyen jó, és sikerül a 16 adagot felülmúlni
Most 9be vagyok párt k3nyeztetnèk talizzunk
Van valaki repternel?
Reptér most???
Sziasztok holnap kora este Paks Dunaföldvár környékén nő vagy pár?
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Köki kornyeke? 23 óra ?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Valaki ma este?Szopnèk, dugnèk.Szolnok- Kmèt. vonalon, kamusok hanyagoljank.Autód legyen, nem bànod meg.
Reptérnél valaki?
Sziasztok!Bp-Győr-Veszprém vonalon valaki bisex kalandra? Kb éjfél-1h kor indulok Bp!
Reptérnél most?
Holnap 9 körül kint leszek. Jön ki valaki?
Aki Ceglédről nem talál el a reptérig, az magára vessen...
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 19. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap este Debrecenben leszek nőiruciba! Valaki szex? 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok!
Reptérnél valali/valakik kalandozni?
Lassan indulunk, akkor kb 10-10:30ra érünk ki. Mindenkitől kultúrált hozzáállást kérünk, a nem az nem.