M3 Kisbagi pihenő valakik?
Sziasztok, kint vagyok a reptérnél, csajszikat vagy párokat keresek. Fehér BMW.
Valaki valamit 23 órakkor Bp. Zuglo es kornyeke
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Reptérnél valaki kaland?
22.30 után szopatna valaki reptérnél?
Dunakeszi regi strandon vagyok . Valakik valaki?
Dánszentmiklós közelében?autós?
Köszönet a csodálatos hölgynek a mai kellemes élményért a reptérnél! Remélem hogy találkozunk még!
Reptérnél nagyfarkú szopató most???
Semmi esetre sem kopogtatás mint ahogy azt néhány IQ betyár csinálja.
Ha kinyílik az ajtó az már egy jel ha ki szállnak és közel engednek szintén.
Meglehet kérdezni. És ha valaki nemleges választ kap azt fogadja el. (Ez egy válasz Hempman10 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 22:13
Ha kinyílik az ajtó az már egy jel ha ki szállnak és közel engednek szintén.
Meglehet kérdezni. És ha valaki nemleges választ kap azt fogadja el. (Ez egy válasz Hempman10 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szépvölgyiben van valaki? (amúgy mi a szokás? Itt és a reptérnél? Hogy lehet oda menni máshoz? Vagy hogy jönnek hozzám?)
Na látod, ez is egy válasz.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 23. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél valaki?
Szia!
Talán nem vagy szimpatikus)Engedd meg, hogy valogassak! (Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 07. 23. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán nem vagy szimpatikus)Engedd meg, hogy valogassak! (Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 07. 23. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is válaszol
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 07. 23. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 20:13

Viki77 ha összejön innen valakinek írja már kiírva szóljon de tényleg csak aki volt vele.

Viki77 ha összejön innen valakinek írja már kiírva szóljon de tényleg csak aki volt vele.

Nöt vagy párt keresek közös programra, holnap délután vagy csütörtök délutánra. Kiskörös vagy Soltvadkert környeken. Részletek privátban
M3 valamelyik pihenojeben Holgy akit kinyalhatok, esetleg megszopathatok/dughatok? Reggel vagy delutan?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Ma Budapesten valaki?