16.ker M0 ás határán valaki ma 23 óra után?
16.ker M0 ás határán valaki ma 23 óra után?
Hölgyek valaki autós kaland vagy párok?
Kukkolnek de szívesen be is szállok ha lehet!
Tegyük szebbé az estét!
Kukkolnek de szívesen be is szállok ha lehet!
Tegyük szebbé az estét!
Írj privátban

Holnap délután autós szex Budapest Eger útvonalon kit érdekel hölgyek párok fiúk mindent lehet,írj és adok tel számot
Népliget most?
Holnap este hölgy Nagykanizsa környékén?
Sziasztok holnapi nap folyamán egész nap , Westend közeléből esetleg pár???? Vagy szombaton reptérnèl???? Esetleg Délegyházi nudin.
Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Kora este Szépvölgyi parkolóba tervez látogatást hölgy,vagy pár?
19:30,20:00?
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2024. 07. 24. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin ma este hölgy esetleg?
18-19 óra felé Kondorosi út végénél Duna-part?
Ma esti kalandhoz, párt keresnénk. Budapest! Párt!!!
Holnap du 5 körül aktív pasi a reptérnél? Női fehérneműben leszek. Többit privátban
Masztiznek valemelyik M3 pihenoben Bp fele. Valaki megnezne? Holgy? Par? Igeny eseten mindenre nyitottan! Szolo sracok ne
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Reptérnél senki?
Ja ja! Évek óta nyomom azt a hülyeséget, amit az egész világon ismernek a doggingosok.
Egyébként nem kötelező ezt "alkalmazni", lehet száguldozni körbe körbe a reptéren. Pár embernél működik a dolog szerencsére.
A sötétben jobban látszik ez, mint egy szalag vagy egy sapka az autó tetején. De mindenki úgy csinálja ahogyan szeretné, ahogyan ő jónak találja.
(Ez egy válasz EExhibp üzenetére (2024. 07. 24. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 11:31

A 3.4.5 pont nagyjából nettó hülyeség és ezt ráadásul évek óta nyomod. Ezzel biztos elijeszted a kicsit óvatosabb párokat. A lényeg a kommunikáció. Kiszálni az autóból és mindent kérdezni. De ezt hála égnek a legtöbben tudják. Az idióták meg elhiszik ezt a hülyeséget.
Reptér most?