Majd az élet megszoptat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 10. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 15:26
Törölt felhasználó (4700440)

Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Sziasztok! Pólus center mögötti kiserdőben valakinek lenne kedve egy kis kalandhoz? Aktív, fèrfias fèrfi vagyok!
szopnék ma autómban bp-n

Siófokon ma bármi érdekel
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Nem bátortalan voltam részemről csak kimondottan nem hatott izgatólag a hölgy piálása,dohányzása majd félpercenként a hurutos slejmos krákogása.....,amúgy egy hetes több lövetű tárral mentem.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
balatonboglár környékén keresek nőt akit nyalhatnék! privizz
Paks környékén nő vagy pár esetleg a csoportból van itt?
Holnapi napra keresek , késő délután,kora este egy egészséges ápolt formás és méretes farkú aktív pasit aki szopatna gumiban, vagy csak kiveretné, de a végén szeretném ha telegecizné az egész arcom. Reptéri kifutónál jó lenne,ha lenne ,aki megfelelő.
Sziasztok,
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.

Sziasztok!Debrecen TEVA vagy más helyen szopatnék!Motorral érkezem!
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Sziasztok,
Holnap ha lenne kedve hölgynek, párnak csatlakoznia hozzám egy strandolásra, akár dél1, akkor privátban írjatok és útközben pár kellemes orgazmust is összehozhatunk.
Holnap ha lenne kedve hölgynek, párnak csatlakoznia hozzám egy strandolásra, akár dél1, akkor privátban írjatok és útközben pár kellemes orgazmust is összehozhatunk.
Mi is ott voltunk..... csak pont lekéstük....
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Reptérnél ppár vagy högy ilyen korán?
Egyszer régebben olvastam itt, hogy Szegeden a Pihenő utca végén "szoktak" lenni autós talik. Az téma még? Ha igen, merre? Párszor voltam ott, de soha senki nem volt.
Most valaki Kondorosi út végénél Dunapart?