Éjjel voltunk kint a reptérnél. Azt hallottuk , hogy ide járnak ki mások is. Kocsiból volt bőven , de amikor az autónk mellé kiterített takarón elkezdtünk akciózni semmi mozgást nem tapaszaltunk. Kukkolás biztosan volt, de senki nem jött elő. Pedig nem voltunk diszkrétek!!! Aki nem jött az lemaradt! Nekünk jó volt.
Ki szopatna Debrecenben?
Én kint voltam 23:30 éjfélig senki nem volt kint
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Pécs és környéke?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Autós, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt keresnék, Akik Szolnok-Cegléd környékén járva, bármilyen opcióra/feltételre nyitott, intelligens, igényes (190/95/45 19/6) Férfinek megengednék, hogy autójukban/természetben (akár csak) végignézhessem Őket sz.x közben...
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Kondorosi út Duna-part nő pár ma délelőtti rosszalkodásra?
Szívesen kiverném (esetleg orál) valakivel ma a Balaton déli partján, vagy annak környékén. Max 47 éves férfival. Ha érdekel, irj!

Reptéren van kint valaki?
Sziasztok!
Lesz valaki mostanában a reptérnél? 23 bi
Lesz valaki mostanában a reptérnél? 23 bi
Sziasztok!
Egerben valaki?
Egerben valaki?
Szia éjfél körül nő vagy pár szépvölgyin
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most indulok a szépvölgyire. Tervez esetleg kijönni nő vagy pár?
Reptérnél nagyfarkú szopató pasi??
Mikorra érnél ki?
(Ez egy válasz András198109 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 19. hétfő 22:57

Sziasztok Szépvölgyinel van kint vagy tervezné ki menni pár vagy hölgy én 41 éves pasi 21/6 Cm intimel
Reptérnél valaki most??
Sziasztok Szépvölgyinel van kint vagy tervezné ki menni pár vagy hölgy én 41 éves pasi 21/6 Cm intimel