Csináltak is valamit a miniszoknyás lányok ????
Tali most
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 06:39

Reptèr mizu? Párok vannak ilyenkor lent? Erdo fele merre erdemes menni? Nudizni szoktak az erdonel?

Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Reptèr mizu? Párok vannak ilyenkor lent? Erdo fele merre erdemes menni? Nudizni szoktak az erdonel?

Mizu, van most kint pár a reptéren?
Most valaki Ráckeve,dömsöd?
Mi a helyzet reptéren most?
Sziasztok! Szépvölgyin mostanában valaki ismerkedni ?
Sziasztok ! Holnap este buli Te feszt fesztivál András úton ! Koncert érezzük jól magunkat 40 - 50 + os nők írjatok haverommal megyünk gyertek ti is . Írj privátban .
Pécs és környékén?
miniszoknyás lányok innen vannak?
A Tangás srác innen van?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!!!Valakit izgat ilyesmi??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!! Privát üzeneteket várok Ne taxit hívj,hanem engem!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!!!Valakit izgat ilyesmi??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!! Privát üzeneteket várok Ne taxit hívj,hanem engem!
Aki jön ki a reptérre hozzon már nekem egy mcroyalt menüben
köszi

Sziasztok szivessen társulnék hozzátok vagy kukkolnálak titeket.
(Ez egy válasz FalánkParos üzenetére (2024. 08. 23. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 20:36

Sziasztok pár 11h kb reptérnel? Mi kint leszünk S szívesen ismerkednénk.
Sziasztok 12 körül csatlakoznék párhoz vagy hölgyet keresek.Akár kukkolnék is
Reptéren 11 után csatlakoznék párhoz vagy hölgyet keresek.De akár kukkolnék is.
Sziasztok.
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?