Este reptér vagy Szépvölgyi ?Párok lányok ?Igényes sportos kan keres .
Privi .
Privi .
Aktívat keresek kezdő passzívként.
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Őrs vezér tere környékén keresek párt .vagy harmadiknak beszállnék vagy kukkolni ,vagy bármi 50 és FFI.Jó szerszám
Helló! Szépvölgyi parkoló valaki?
Sziasztok.Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném hetero alapon ma napközben.
Privátban egyeztessünk az elképzelésekről.
Szép napot mindenkinek
Privátban egyeztessünk az elképzelésekről.
Szép napot mindenkinek
Valaki XI ker Kondorosi úti kifolyonál Duna-parton?
Egy óra múlva remélem lesz más meleg srác is kint a reptér mögött.
Sziasztok
) na reptèren valaki? Pár! Lassan indulok haza

Sziasztok!Hölgyet vagy biszex párt(férfi részről)keresek É-Bp környékéről(Megyeri híd és környéke)autós kalandhoz.
Reptér most valaki?
Veszprém gulya domb, vagy Nosztoritól park?
Szia,kit keresnél?? Biszex srác vagyok
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2024. 09. 14. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 07:10

sziasztok,
40 es ffi kent keresem kalandom a mai napra siofoki viszonylatban. Legyunk nyitottak, kalandozzunk jeligere.
40 es ffi kent keresem kalandom a mai napra siofoki viszonylatban. Legyunk nyitottak, kalandozzunk jeligere.

sziasztok,

Most reptèr valaki, valakik ?
jelenleg egyedül vagyok , udv Imi
)

Reptérnél pár esetleg?
10-ben lakom
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 09. 13. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton cumiznék Debrecenben, diszkrét, ápolt, macis pasi vagyok.
Sziasztok .szívesen kalandoznék a szépvölgyin. Jön ma este valaki?