Sziasztok.
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság
Sziasztok!
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.
Dabas környékén egész este elérhető vagyok
Rudigeri, akkor ez felelősségteljes viselkedés és korrekt hozzászólás volt! Le a kalappal előtted!
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2024. 09. 21. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 21:47

A helyzet a következő:
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Valaki még ébren van?

Most valaki reptér? Nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
A helyzet a következő:
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom. (Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 09. 21. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 21:30
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom. (Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 09. 21. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Voluptáriusék néha megbonyolítják a dolgokat, de valós pár és a hölgy nagyon kellemes!
Voluptáriusék néha megbonyolítják a dolgokat, de valós pár és a hölgy nagyon kellemes!
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 09. 21. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 18:42

Sziasztok
Voluptarius a doggingossal beszélt valaki felvette vele a kapcsolatot?
Pólusnál valaki?
Valaki most 20ker?
(Ez egy válasz lallerbp üzenetére (2024. 09. 21. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
4.ker kornyeken valaki?
Dabas környékén valaki ?
Cegléd körül most valaki?
Akivel egyeztettunk es kint van a repternel az irjon privatba..
Albertirsa közelében vki?
Sziasztok! Reptéren most pár? Szabad a taxi

Holnap 15 óra körül Kondorosi Budafoki sarkánál?Baloldalt hátul egy kis kalandozás?
Sziasztok sajnos nekem se irtak vissza, de az biztos hogy nem kamusak! Mar volt hozzájuk szerencsém!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 09. 21. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 19:09

Nekem sem írt vissza és ezek szerint neked sem, de ez nem jelent semmit. Minimum 100 levele landolhatott a postaládájában, képtelenség mindenkinek visszajelezni. Az már egy másik kérdés, hogy mondjuk 30 "kiválasztottból" jó ha ott lesz 5.
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.)
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.)
Nekem sem írt vissza és ezek szerint neked sem, de ez nem jelent semmit. Minimum 100 levele landolhatott a postaládájában, képtelenség mindenkinek visszajelezni. Az már egy másik kérdés, hogy mondjuk 30 "kiválasztottból" jó ha ott lesz 5.
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.) (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 09. 21. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 18:42
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.) (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 09. 21. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sziasztok