Érden mostanság valaki kalandra?
Hely van
Hely van
Sziasztok.Ma valaki autós kaland?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Sziasztok Párok!
Még mindig ismerkednénk hozzánk hasonló adottságokkal rendelkező Párokkal, egymás előtti szexhez!
Fejér-Veszprém megye.
Még mindig ismerkednénk hozzánk hasonló adottságokkal rendelkező Párokkal, egymás előtti szexhez!
Fejér-Veszprém megye.
Sziasztok!
17. 16 kerületben autós kaland?
Mostantól.
17. 16 kerületben autós kaland?
Mostantól.
Sziasztok!
Hölgyet keresek autós kalandra.
Ma délelőtt/napközben, Budapest és környéke.
Hölgyet keresek autós kalandra.
Ma délelőtt/napközben, Budapest és környéke.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Sziasztok,reptérnél hova érdemes állni? Nagy terület,én a kifutó vévén voltam elég sok kocsi jött,ment,de akciót nem láttam,párhoz csatlakoznék harmadiknak,vagy bukakke partyba beszállnék,sok spermával!
Holnap de.10-kor a IV. kerületben Női partnert keresek minden jóra!
Reptéren most hölgy vagy pár?
Írj privatban, igényes pasi vagyok...
Írj privatban, igényes pasi vagyok...
Mostanra - mostantól keresnék akkor egy srácot autós kalandra. Kis faszverés és ha kedved van le is szophatsz.
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 22:49

Szép estét. Egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot keresnék a késöbbi órákban , éjfél után vagy megkésőbb ( munka befejezésének függvénye) . Egy örömteli közös sportrendezvény részvételéhez indulásnak. Azaz közös hoki egy autóban .
Szép estét. Egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot keresnék a késöbbi órákban , éjfél után vagy megkésőbb ( munka befejezésének függvénye) . Egy örömteli közös sportrendezvény részvételéhez indulásnak. Azaz közös hoki egy autóban .
Reptéren valaki?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Párokat keresek, hozzájuk szoktam beszállni. Az adatlapod alapján te szoktál szopatni a népligetben, és keresel passziv pasikat. Most akkor párokat,vagy passziv népligeti pasikat?? Valami félre ment, de szerintem ebbe ne menjünk bele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 21:04
Törölt felhasználó (4740142)

Mondom PÁR VAGY HÖLGY ismeretsègèt keresem! Bár az adatlapot által hetero vagy.......így hogy szophatnèkod van, nehéz elhinni!
Sziasztok! Hölgyet, esetleg párt keresünk házaspáként, akik hozzánk hasonlóan elsősorban orál centrikusok. Email címünk az adatlapon.
ziasztok.
Holnap azaz Keddi nap délelőtt, szívesen csatlakoznèk egy finom szexre, hármas vagy női taghoz.
Sportos testalkatú fiatal pasi méreten felüli játékkal.
Székesfehérvár és környéke.
Holnap azaz Keddi nap délelőtt, szívesen csatlakoznèk egy finom szexre, hármas vagy női taghoz.
Sportos testalkatú fiatal pasi méreten felüli játékkal.
Székesfehérvár és környéke.